Mit szoktatok kérni szülinapotokra?
Szülinapra: Legyen együtt a család.
Nem lehet mindent pénzben kifejezni.
Ballagásra: Csokor virág. :d Az enyémre nem nagyon emlékszek mert elájultam. :D
Kedves 2. hozzászóló: a világbékét kifelejtetted.
Amúgy én ezeket kérném: telefon, tablet, e-book olvasó, könyv (leginkább lexikon, jól jön a továbbtanuláshoz), ékszer (csak fülbevaló, mást nem hordok), divatos hátizsák a középsuliba, menő tolltartó, hajvasaló. Na, ezt nem kaptam meg mindet, de ezeket kértem.
Én ballagásomra tortát kaptam.Virágot.Fotóalbumot.Könyvet.Meg 10 ezer forintot.
Meg volt nálunk egy kis ebéd.
Születésnapomra tortát kaptam.Megint csak volt egy kis ebéd.Virágot kaptam.Meg egy szőrmés táskát.Meg parfümöt.
Névnapomra meg sok süti volt meg kóla.Kaptam 2 körömlakkot,egy nyakláncot meg egy nagy tábla Milkát.
20/L
Általában nyugalmat. Ha kell valami, akkor megveszem. Mondjuk nekem már könnyű, mert nem éppen tini vagyok. :)
Amikor még ilyen idős voltam (ó, a régi békeidők), akkor általában pénzt kaptam. Főleg ballagásra.
18. születésnapomra pedig életem első autóját, egy agyonhasznált mini morrist.
4 évig nyúztam, amíg végleg feladta 15 éves pályafutását. :)
Esetleg ilyenkor gondolnék a továbbtanulásra is. Manapság már nem eget verő egy laptop vagy egy jobb telefon, ami akár 2-3 évet is kibír. Már ha nincs igényed fél évente cserélgetni a készüléked.
Az én lányom ilyen idősen pl. 1 éves bérletet kért a konditerembe, ahová járt heti 2×.
De neki egyébként 10 éves korától a sport az élete. És, most 18 évesen már a testépítésnek él.
Szerintem valami olyat kérj, amire szükséged lehet a következő pár évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!