Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk h reagalnatok?
Figyelt kérdés
Ha a buszon 1 alacsony csaj "veletlenul" hozzatok dorgolozne ? Vagy ha feltunoen bamulna titeket?2018. okt. 7. 20:22
1/12 anonim válasza:
Nekem tetszene és meegkérdezném hogy akar e szeretői kapcsolatot vagy ilyesmit mert hát mindig kanos vagyok. 0-24 ben:)))
2/12 anonim válasza:
Elkérném a számát. De ilyen csak a mesékben van.
3/12 anonim válasza:
az fontos a kerdesben hogy alacsony ??
4/12 anonim válasza:
"Véletlenül" úgy állnék, hogy még jobban hozzám tudjon dörgölőzni, mivel imádom az alacsony lányokat :-) . De igen, ilyen sajnos tényleg csak a mesében van.
5/12 anonim válasza:
Bocsi az offért de az egyik válaszolónak sem jut eszébe, hogy mi van ha csúnya a lány?! Tudom, hogy alapvetően nem létezik csúnya ember, mert a maga módján mindenki szép, de a szépség relatív, és mindenki mást tart vonzónak. Magasság alapján pedig nem lehet elképzelni, hogy valaki hogyan néz ki, hiszen nem írta körbe a kérdező, hogyan néz ki a lány. Nem írta, hogy kövér vagy sovány, sötét vagy világos hajú, milyen a bőre, szeme, alakja, haja stb csak a magasságát tudjuk, ehhez képest minden pasas ideírja, hogy izgatná. Tehát gyakorlatilag semmi mást nem tudtok róla, csak hogy alacsony. De mi van ha amúgy nem jönne be!?
6/12 anonim válasza:
Hozzám a macskák szoktak dörgölőzni, de nem ártana, ha másfajta "cicusok" is megtennék... :)
Olyan már sokszor volt, hogy egész közel állt hozzám, pedig volt bőven hely, vagy direkt keresztben ült a villamos ülésén és pont felém nézett, stb. (Rocker lánynak csak annyit, hogy imádom a csúnya csajokat, főleg ha dörgölőznek is...) :)
7/12 anonim válasza:
Kíváncsi lennék rá és elhívnám hogy beszélgesünk is !
8/12 anonim válasza:
Nekem bejönnek az alacsony csajok egy beszélgetést biztos megérne és nem kell barbinak lennie.
9/12 anonim válasza:
Ha valaki hozzám dörgölőzik a buszon, ellenörzöm a zsebeim, hogy megvan-e a telefonom és a tárcám.
A zsebesek gyakoribbak, mint az ismerkedni próbáló lányok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!