Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mi lenne a jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lenne a jó döntés ebben az abnormális kérdésben?

Figyelt kérdés

Van egy fullos nő tőlem 150km-re Budapest központjában, akit lehetőségem lenne megfektetni. Ugyebár ez benzinbe kerül, ami pénz. Ad a benzinbe azt mondta. Viszont nekem minden vágyam egy komoly hangrendszer a kocsiba, amit csütörtökön fognak beszerelni. Vagyis a subwooferen kívül minden bele kerül (erősítő, hangszórók, kondenzátor). Ezek is pénzbe kerülnek persze, plusz munka díj. Van a számlámon jelenleg 160 ezer forint, és erre nekem kb 79 ezer menne el. De újévre össze kell szednem a subwoofer árát amit megrendeltek, ami 130 ezer forint.

Szóval ti mit tennétek a helyemben? A benzinre minimum 20 ezer elmegy, de ad bele kb 10-12 ezret.

2018. nov. 25. 11:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Leszarnam a hangrendszert, mennek nőhöz.

Mondjuk nekem gyarilag Bose hangrendszer van a kocsimba, Bose erositovel, igy nem kell hoztanyulnom. Csak elrontani lehetne, annyira szepen szol. De ha nem ez lenne, akkor is a nohoz mennek. A szaros woofert megveheted barmikor, es nem fog annyit hoztatenni az eletedhez, mint amennyibe kerul.

2018. nov. 25. 12:41
 12/22 anonim ***** válasza:
54%
Adj elerhetoseget elviszlek teged is es megdugjuk ketten.
2018. nov. 25. 12:44
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

300km oda-vissza, 9l 100-on az 27l összesen, de legyen 30, ha benzines akkor a jelenlegi árak mellett 10 890Ft-ból megjárod ő ad bele 12-t akkor még kerestél egy 1000-est+szexeltél is.

Én a helyedben elmennék még iskolába, elvégezném azt a 8 osztályt és majd csak ezután próbálnék meg troll kérdéseket feltenni.

2018. nov. 25. 13:00
 14/22 A kérdező kommentje:
Nekem mindig 15 ezer volt a benzin a belvárosi forgalommal együtt...
2018. nov. 25. 13:20
 15/22 anonim ***** válasza:
A kérdésedben még minimum 20 000 Ft volt, add fel. Gyenge vagy matekból értjük. Én 250km-ről járok barátnőmhöz mert ott tanul. 7l-t fogyaszt a kocsim általában meghirdetem magam oszkáron 2 főnek és szinte 0-ára jövök ki.
2018. nov. 25. 13:24
 16/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az autópálya díjat nem írtam bele.
2018. nov. 25. 13:26
 17/22 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem aki ennyire sajnál pár ezer forint benzinpénzt,az inkább ne keféljen..:)

Nem érdemled meg..

Az meg szerintem különösképpen gáz,hogy elsö alkalommal képes lennél pénzt elfogadni a csajtól..😂😂

2018. nov. 25. 20:27
 18/22 anonim ***** válasza:
Azért fura az a fullos nő, aki fizet azért, hogy megkeféljék...
2018. nov. 25. 22:45
 19/22 anonim ***** válasza:

Gondolom mennyire fullos nő lehet, ha beleszáll a benzinbe, egy ilyen olcsó Jánosnak, csak végre megb....a valaki! 😉 😂 😂 😂

Vedd meg a zenét, ne legyen esély szaporodásra... 😉

2018. nov. 26. 08:04
 20/22 anonim ***** válasza:
Mindegy, hogy a kutyaszar melyik végébe harapsz bele, mindenképpen szaros lesz a fogad. Ilyen a felnőttek világa. Szinte állandó döntéskényszerben leledzel, és ezen döntéseknek te látod a kárát, vagy hasznát.
2018. nov. 26. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!