Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért passzívabbak az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért passzívabbak az ágyban?

Figyelt kérdés

Eddig úgy gondoltam, hogy simán félénkebbek. Nagyon ritka, hogy az eddigi barátnőim (vagy olyasmi) egyértelmű tettlegességgel kezdeményeztek szexuális együttlétet. (egyértelmű, ha ruha alatt simogat, vetkőztet, vagy odabújik hiányos öltözetben) Nem azt mondom h kevés nő, hanem még az a kevés is csak néha (pedig értem a dolgom, meg nem is nézek ki rosszul)

De láttam egy erotikus képet a neten, és elgondolkodtam: Talán a nők attól érzik jól magukat, ha alárendeltté válnak? Most nem a mindenféle beteges játékokra gondolok, hanem az irányitásra, meg arra hogy a férfinak kell levadásznia, letepernie.

Csajszik, nálatok ez hogyan van?

Milyen arányban kezdeményezitek a szexet (párkapcsolatban), és ha már megy a "móka", mennyire vagytok irányítóak, dominánsak? Mennyire vagytok félénkek?

Szűz lányok válaszát (elképzeléseit) is szívesen olvasnám ;-)

Kort is írnátok?

Köszönöm

2018. nov. 21. 01:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat. A passzív dolog alatt nem arra gondoltam, hogy nem mozog annyit (max lovaglóban tudtok), hanem hogy nincsenek saját ötletek, amiket magától meg is csinál.
2018. nov. 21. 20:21
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Aranyapám, ha mindenki szembejön az autópályán, nem kéne elgondolkodni, hogy talán te vagy rossz sávban? Nem a nőkkel van ugyanis baj, hanem te nem tudod az érzelmek olyan fokát kicsiholni bennük, amitől vadmacskává válnak.
2018. nov. 22. 18:49
 13/14 A kérdező kommentje:
Mikula, te biztos nagyon jól tudod, hogy én egyrészt én merre megyek, meg hogy mi van az "autopályán", ha egész nap anyud bugyijára rejszolsz.
2018. nov. 22. 21:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Én gyakran kezdeményezek(simi,markolászás,ruhán át izgatás,nyakra puszi és harapás...stb),és minden uj dologban benne vagyok,de szeretem ha irányítanak. Ha megmondja a párom milyen pózban szeretné,ha újdonságokat is ki akar próbálni. Én minden pózban élvezem,szoval én azért szoktam rábízni mi legyen.

Sok lány szerintem igy van ezzel. Vagy nagyon perverz vágyaik vannak amit nem mernek mondani. Az is lehet egy ok a “passzívságra”. Szerintem 😅 bár ez csak erős tipp

2018. nov. 22. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!