Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a vörös fiúk jobbak az ágyban?
Figyelt kérdés
Lányok, akiknek volt vörös hajú barátja, mi a tapasztalatotok? Illetve vörös hajú fiúk, ti hogy látjátok magatokat?2018. nov. 13. 08:47
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem hajszin függő. Semmivel sem jobbak vagy rosszabbak.
2/6 anonim válasza:
Igaz. Én vörös hajú fiúként sok 100 férfit megneztem szex közben és ki kell jelenteni jobb vagyok náluk. (facepalm)
3/6 anonim válasza:
Hogy lehet ilyen ostobaságokat kérdezni?
Kérlek áruld el, a hajszínnek miféle jótékony hatása lehet a szexuális teljesítményre nézve?
Kicsit azért gondolkodsz, mielőtt felteszel egy kérdést, vagy ez a fajta tevékenység távol áll tőled?
5/6 anonim válasza:
Ugyan már, miért lennének jobbak, ez nem függ a hajszíntől!!!
6/6 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy az agyban jobbak e, de hogy rondabbak az biztos
Sohasoha nem akarok meglatni az agyban reggel magam mellett egy virhenyes fiut szoval en ezt nem fogom neked letesztelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!