Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vörös hajú nők tényleg jobbak az ágyban mint a többiek?
ha így van akkor legyél vörös hajú nő
-_-
Hát én vörös hajú vagyok...
De szerintem ez marhaság bárki lehet vörös hajú csak bekell festenie
"Jobbak az ágyban"- (?)
- Jobbak a konyhában,az autóban vagy a strandon?
Mire is vagy kíváncsi konkrétan? - Hogy a szexben jobbak-e mint az átlag?
Született vörös hajú nő ként mondom,ez egyénfüggő...mert egy bombázó szőke ciklon is lehet cefet rossz a szexben és egy szemüveges kis fekete hajú csaj is lehet eszméletlen szexistennő ha épp intimitásra kerül sor.
Természetes vörös nőben is van randa kövér,van vékony és van csinos is,van szégyellős avagy nagyszájú és igen van aki nagyon érzéki és csodás abban a bizonyos "ágyban",-másikuk meg kevésbé. Akit végtelenül,hajt a kíváncsiság,hogy ezt megtudhassa,az kutat -keres szinte megszállottja a természetes vörös hajszínnek és a szeplőknek,s mivel ez a kis mutáció csupán az emberek 2%-át érinti elég sokáig kell keresni és aki talál sem biztos hogy célba ér! Elárulok egy titkot,a vörös hajúak rejtélye' nem az "ágyban"keresendő hanem a lélekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!