Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen, vagy sem? Kisegítő iskolába jártam, mert nem tudtam úgy tanulni, mint a többiek. Nem vagyok hülye, vagy szellemifogyatékos, csak nehezebben tanulok meg dolgokat.
Ebben szerintem semmi szégyen nincsen, ha valaki emiatt lenéz téged, vagy taszítónak talál, akkor az a nő nem is érdemli meg, hogy rá fecséreld az időd és energiád. Én egyetemista vagyok jelenleg, mindig is jól ment a tanulás, ennek ellenére senkit sem nézek le, akinek ezzel problémái vannak/voltak. Engem se cikiznek a híres énekesek, amiért nincs szép hangom. A tanulási képesség is egy adottság, van, aki rendelkezik vele, van, aki nem. A húgom is nagyon nehezen tanul, most áll az érettségi előtt, és nagyon szenved. Neki is jót tett volna egy kisegítő iskola, de már késő ilyesmin gondolkodni. Ennek ellenére ő is egy teljes értékű ember, akinek megvannak az adottságai.
20L
Nekem is nagyon nehezen ment mindig a tanulás.
Ha valamit 10x elolvasok nekem még az is kevés, főleg ha olyan az anyag ami nem érdekel. Ha érdekel akkor viszont elég 1x elolvasni, és a lényeg már meg is van. Nekem is van barátnőm, szerintem nincs azzal gond hogy valaki nehezebben tanul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!