Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesszimizmusnak tűnik, ha azt vallom szexeljen az, akinek pénze van. De ha a mai valóságot nézzük, mi ez, ha nem őszinte tapasztalat?
#27 Azt hittem az elején végre valaki valami értelmeset írt, aztán átment az egész full kreténbe.
"A kérdés csak az hogy ti magányos (nők) fiúk belátjátok e hogy hiába próbálkoztok valamit is kezdeni az életetekkel a probléma ti magatok vagytok. Bukásotok kulturálisan és genetikailag kódolt." - Ezt az orbitális hülyeséget honnan szedted? Maguk a probléma? Igaz. De mi az hogy hiába próbálnak tenni ellene? Pont az lenne a lényeg, hogy próbálnak változtatni és nem másra kéne mutogatniuk, hogy más hibája miatt ilyenek. Ha rosszabb genetikájuk van hátrányból indulnak, de nem jelent automatikus bukást.
A mondandód vége meg a tipikus hülye pitsa duma, hogy akinek nem telik márkás ruhára már kerülöd is el. Sajnos nem tudom úgy leírni a véleményem rólad, hogy azt ne töröljék egyből az adminok, de maradjunk annyiban, hogy emberileg nulla vagy.
27 Valaki végre felfogná, hogy azt a kérdést nem én írtam! Olvastam s teljesen kiakadtam rajta. Csak értelemben ehez tudtam hasonlítani ezt a kérdést is!
(Én ezt írtam, mimor kiakasztott a kérsésével a csaj https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
"De azért az látszik hogy még mindig egyedül vannak a férfiak. Nem lehet megmagyarázni hogy mindenki rossz és bunkó." - Mi az hogy még mindig egyedül vannak a férfiak? Az egész férfinem szingli? Az én barátom igazából szingli? :O
Nem mindenki rossz és bunkó, egy csomó kedves és segítőkész ember van mindkét nemben.
Amúgy nem tudom, hogy a kérdező-e, de vki rám írt hogy bizonyítsam miszerint nem a pénzes pasikra hajtok, mire szerettem volna visszaírni hogy te meg kpd be, de nem tudtam, mert tiltva lett. Úgyhogy nem tudom a kérdezőnek sikerült vajon kizárattatnia magát az oldalról vagy akkor a kérdését is törölték volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!