Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják az hogy tapasztalat kell a szexhez? Szerintem bővel elég az ösztön.
Én egyszer szexeltem egy lánnyal, csak 1 alkalom volt. A második lánnyal amikor voltam akkor annyira élvezte, hogy az eszméletét majd elvesztette, sőt el is élvezett:) Szerintem ösztönös az hogy hogy mozogjon az ember, meg lehet látni, hallani a lányon, hogy mikor jó neki.
Jah és a péniszem sem olyan nagy.
itt inkabb az a kerdes, mi szamit tapasztaltnak. egyes emberek a 200 egyejszakas kalandot nevezik annak, es aki csak 1 novel volt evekig, az meg nem tapasztalt.
kezdjuk ott, hogy mindenki mas es a szexet adott szemellyel kell kitapasztalnod, neki mi a jo, mi inditja be, stb. aztan a kovetkezo szemely lehet tok mashogy mukodik.
szoval szerintem altalaban igazan jo szex olyan emberek kozott jon letre, akik hosszutavon egyuttvannak.
A nedvesedés a test reakciója a szexuális helyzetre, izgalomra, stb
Tény és való, ezt nem lehet megjátszani, de minden mást igen.
Egy TAPASZTALT férfi tudja, mikor van orgazmusa a nőnek. Te elhittél egy színjátékot, mert minden bizonnyal olyan szar vagy az ágyban, mint ide Jeruzsálem
Tudod hány ilyen “szexállattal” találkoztam életem során? Akik fennhangon hirdetik, hogy ők bárkit képesek eljuttatni a csúcsra....
Hagyjuk is, ne menjünk bele.
Lényeg, te pont hozzájuk tartozol
És még hülye is vagy
"fennhangon hirdetik, hogy ők bárkit képesek eljuttatni a csúcsra...."
Én nem is mondtam ilyet!!!
Egyrészt, nem vagyok primitív, kedves kérdező
Másrészt paraszt sem vagyok
A kutya nem szidott téged, lehet üldözési mániád van
És arra sem kértelek, hogy érj hozzám. Még csak az kéne, hogy egy ilyen kis takony lihegjen rajtam
Végül pedig, akit valójában primitív parasztnak lehet titulálni az az, aki képtelen szitokszavak nélkül reagálni egy kritikára
PusziPá
Szerintem sok minden kell ehhez az ösztönön kívül. Voltam már lánnyal, aki előttem nem élvezte és nekem is nagyon küzdenem kellett érte, hogy sikerüljön. De végül rájött, hogy élvezni is lehet.
Kellett hozzá nem kevés türelem, odaadás, odafigyelés, mindez hónapokon át, mire sikerült. De jó érzés, hogy valakinek az életét jó irányba vihettem. :)
27F
8-as!
"A kutya nem szidott téged, lehet üldözési mániád van"
Ez nem szidás???
mert minden bizonnyal olyan szar vagy az ágyban, mint ide Jeruzsálem
Lényeg, te pont hozzájuk tartozol
És még hülye is vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!