Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak általában mi a véleménye az olyan lányokról, akik csendesek, és visszahúzódóak?
Volt ilyen csak nálam. Valami vadmacska volt az ágyban. Még is lepődtem. Te is ilyen vagy?
41f
Miért nem ment apácának...?
F/42
A 14-es vagyok: nem feltétlenül, valakinek meg pont, hogy az extroveltált nők tetszenek. Nekem is van, hogy pont egy csicsergő, pörgős csaj jön be, de hosszabb távra inkább a csöndesebbet választom.
Előbb pedig lemaradt, hogy 34/f.
Én szeretem őket, csak azért nem merek kezdeményezni náluk, mert félek nem mernek sokat szexelni, vagy cumizni :(
F/27
Némelyikük nagyon cuki, mások meg inkább depisnek tűnnek, az nem jó.
Ha tetszik valaki, vele beszélj, nyiss felé, különben nem fog rájönni, hogy lenne esélye nálad.
A nagyszájú lányok is azért tetszettek a fiúknak mert azok mertek hozzájuk szólni. Lehetett velük valamit kezdeni, poénkodni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!