Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak általában mi a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak általában mi a véleménye az olyan lányokról, akik csendesek, és visszahúzódóak?

Figyelt kérdés
Zavarban van néha, társaságban csak pár emberrel beszélget általában. Írjatok kort.

2018. nov. 18. 17:37
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10. Másképp gondolkozok mint a többség, és különcnek is tartom kicsit emiatt magam, de nem fogom ezért azt hinni hogy milyen különleges vagyok, etc.
2018. nov. 18. 18:09
 12/24 anonim ***** válasza:
90%
Miben gondolkodsz másképp?
2018. nov. 18. 18:10
 13/24 anonim ***** válasza:

Volt ilyen csak nálam. Valami vadmacska volt az ágyban. Még is lepődtem. Te is ilyen vagy?

41f

2018. nov. 18. 18:23
 14/24 anonim ***** válasza:
Nézd, aki egy harsány, mindig pörgő, érzelmileg meglehetősen hullámzó anya mellett nő fel, az szerintem nagyon is tudja értékelni a visszahúzódó nőket...pl. én! :D
2018. nov. 18. 18:47
 15/24 A kérdező kommentje:
Ahova én jártam iskolába, ott mégis a nagyszájú lányok voltak a fiúk "kedvencei", nem a visszahúzódóak. :D Vagy ez inkább a tinikre jellemző, hogy a nyitottabb, extroveltált típusú lányok tetszenek jobban? :)
2018. nov. 18. 19:27
 16/24 anonim ***** válasza:
feltételezem h értelmesebb mint a legtöbb csaj, igyekszem ezt kideriteni és vagy igazam van vagy nem
2018. nov. 18. 20:02
 17/24 anonim ***** válasza:

Miért nem ment apácának...?

F/42

2018. nov. 18. 20:22
 18/24 anonim ***** válasza:

A 14-es vagyok: nem feltétlenül, valakinek meg pont, hogy az extroveltált nők tetszenek. Nekem is van, hogy pont egy csicsergő, pörgős csaj jön be, de hosszabb távra inkább a csöndesebbet választom.

Előbb pedig lemaradt, hogy 34/f.

2018. nov. 18. 20:46
 19/24 anonim ***** válasza:

Én szeretem őket, csak azért nem merek kezdeményezni náluk, mert félek nem mernek sokat szexelni, vagy cumizni :(

F/27

2018. nov. 18. 20:47
 20/24 anonim ***** válasza:

Némelyikük nagyon cuki, mások meg inkább depisnek tűnnek, az nem jó.

Ha tetszik valaki, vele beszélj, nyiss felé, különben nem fog rájönni, hogy lenne esélye nálad.

A nagyszájú lányok is azért tetszettek a fiúknak mert azok mertek hozzájuk szólni. Lehetett velük valamit kezdeni, poénkodni stb.

2018. nov. 18. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!