Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az, hogy nekünk férfiakna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy nekünk férfiaknak fontosabb az ölelkezés mint a szex?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy erre jutott több felmérés is. Nekem is fontosabb az ölelkezés.
2018. nov. 16. 09:33
 1/5 A kérdező kommentje:
Engem sokkal jobban kielégít az ölelkezés, mint a szex. Szerintem sokkal intimebb.
2018. nov. 16. 09:35
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Ezt hol olvastad? A nőknek nem?
2018. nov. 16. 09:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez vigasztal, én 27 éves férfiként többet gondolok már egy hosszú, meghitt ölelkezésre, mint a szexre. Ehhez azonban szerintem kell hogy az illető férfi rendelkezzen egy magas érzelmi intelligenciával, hogy ilyen módon tudja ezt érezni, értékelni. Mert gondolj csak bele, egy üres fejű majmot egy nő nem tudna csak ölelkezéssel boldoggá tenni. Az ölelésnek viszont van egy mély, ahogyan én gondolom erősen spirituális gyökere. Nem csak érzéseket lehet átadni a másiknak, hanem egy fajta kommunikáció is szavak nélkül.

Amúgy én régebben egy olyan cikket olvastam, miszerint a nőnek egy hosszabb csókolózás felér egyfajta szexuális aktussal. Utóbbit is simán el tudom képzelni.

2018. nov. 16. 12:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha te is férfi vagy, miért kérdezed? Gondolom, nem elképzelhetetlen, hogy vannak ezzel így még egy páran. Ezek szerint többen, mint azt a sztereotípiák sugallják.
2018. nov. 16. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Megint ezek a rohadt szar elemzések ami egy nagy kamu.
2018. nov. 16. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!