Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tudnám visszaszerezni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám visszaszerezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Lassan 2 hete, hogy szakítottunk, az első pár nap meglepő módon nem fáj nagyon, keveset is beszélünk azóta, de mostanában egyre jobban fáj és egyre jobban hiányzik. A történet a következő:

Az egész február elején kezdődött azzal, hogy kicsit megingott a kapcsolatunk és elindultunk lefelé a lejtőn. Pár nap alatt mégis áttment (régebben is volt ilyen, gyakorlatilag nem is szenteltem neki nagy figyelmet, hisz tudtam, hogy elmúlik), ám mégsem múl el teljesen. Február végén próbáltunk egy kis szünetet tartani, abból egy nagy semmi lett.

Márciusban sokat veszekedtünk, kezdtem elveszteni a türelmem, gyors válaszokat vártam tőle, bombáztam őt a kérdéseimmel, kiforgattam a szavait, egyszerűen sok lettem neki. Ideges voltam, hogy el fogom őt veszíteni, és nagyon rosszul reagáltam a helyzetekre. Szintén próbáltunk szünetet tartani (2 hét volt a cél) ám 4 nap után feladtam mert nem bírtam nélküle. Újabb kudarc részemről.

Április elején megegyeztünk, hogy megpróbálunk javítani a helyzeten, de gyakorlatilag nem tettünk semmit, minden úgy maradt mint addig volt, talán kevesebbet vitáztunk. De mivel nem nagyon változott semmi, május 10. körül szólt, hogy baj van, mert össze van zavarodva.

Szóval május közepén újra elkapott az idegbaj, félelemérzet, megoldásokat kerestem, szintén rászáltam, zaklattam, megoldást vártam tőle.

2 hete pedig megbeszéltünk egy találkozót, de mindketten tudtuk, hogy szakítás lesz akkor. Ő elmondta, hogy neki ez már nagyon sok, komoly és nem tudja úgy kivenni a részét a kapcsolatban, ahogy azt kellene, illetve már nem szeret úgy mint rég, bár pasiként tekint rám (most is). De nem megy neki velem. Ő magát hibáztatja, de én tudom, hogy azok az apróságok, amiket én elkövettem tették ilyenné a helyzetet. Bolhából csináltam elefántot, ami miatt ő kicsinek érezte magát mellettem, gyengének ráadásul elvesztette az önbizalmát is. Szakításkor együtt sírtunk 2 órán keresztül, csókolóztunk, ölelkeztünk.

Tegnap együtt voltunk 2 órát egy rendezvényen, szülei hozták őt, ám hazavinni nem tudták. Mivel nem tudott a családból senkit se megkérni, hogy hazavigye, így maradtam én. Egész idő alatt csodáltam, hogy milyen gyönyörű és rájöttem, hogy mennyit vesztettem.

A kocsiban nem nagyon beszéltünk, nagyon szomorú volt, mondta, hogy sajnálja ezt a helyzetet, hogy ilyen lett. Puszival köszöntünk el.

Gyönyörű 2 év volt vele együtt. Szükségem van rá. Nem az a bajom, hogy egyedül vagyok, vagy őt akarom birtokolni, vagy szex miatt kellene. Nekem ő a tökéletes lány akivel el tudom képzelni a jövőmet. Mivel én vagyok a fiú a kapcsolatban, ráadásul sokat is tettem azért, hogy tönkremenjen, úgy érzem, meg kell ragadnom minden lehetőséget, hogy visszakapjam. Hogy nyerjem vissza az érdeklődését, hogy adjam meg neki az érzét, hogy biztonságban van, illetve, hogy ejtsem újra szerelembe?

F/18

2018. jún. 3. 09:13
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Nem kellett volna ennyire ráfeszülnöd a kapcsatotokra. Ez hiba volt, lazábban kell kezelni, csak akkor működik, most már mind1, szerintem ne próbálkozz. Ha eddig bombáztad, ez után is fogod. Szerintem pihenj, heverd ki, kapcsolódj ki. Majd később esetleg, ha nem lesz senkije bepróbálkozhatsz újra, de szerintem most az lenne a legjobb, ha pihennél, lenyugodnál és kitisztulna a fejed
2018. jún. 3. 09:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha mar nem szeret ugy, szerelembol, a fejed tetejere is allhatsz. Az nem fog ujra elojonni.
2018. jún. 4. 01:21
 3/6 isten halála ***** válasza:

keress jobbat

[link]

2018. jún. 4. 08:17
 4/6 anonim válasza:
Mutasd meg neki amit ide írtál.. lehet ez segít és újra kezdhetitek. Sok sikert!!😊
2018. jún. 4. 15:37
 5/6 anonim válasza:
Jesszus ha egy ehhez hasonlo szoveget elmondanal neki (csak nyilvan szemelyesebbet), az biztos nagyon sokat jelentete! Ha egy fiunak ennyire fontos lennek, es ezt tudatna, hozza is mennek :D es ha meg mindig szoba all veled, puszit ad stb az azt jelenti hogy o is szeret meg, hianyzol neki. Biztos sokat tanultal ebbol es ezt le sem kene irnom, de ha a kapcsolatotok kap megegy eselyt, es megint elkapna ez a mohosag vagy hogy mondjam, akkor gondolj erre amit itt leirtal, gondolj arra hogy mihez vezetne a veszekedesetek... nagyon torodo fiunak tunsz ami jo, csak ugyelj arra hogy ne legyel sok. Egyebkent tobb ilyen egyenes ember kene a Foldre mint te! Nagyon szurkolok nektek, ha sikerult valamit elerni kerlek oszd meg velunk :))
2018. jún. 5. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2018. jún. 15. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!