Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 eve figyelek egy lanyt, aki nagyon tetszik, de nem merek semmit sem tenni. Hogyan tudnam osszeszedni magam, hogy megszolitsam?
Csáó. Én is rettegtem attól hogy megszólítsam a lányt akit évek óta figyelek. Úgy döntöttem egy napon hogy beszélek vele, jöjjön aminek jönnie kell. Akkora pofont kaptam az élettől hogy néha még most is fáj. Az elutasítás kegyetlenül fájt. Egész este ültem az ágy szélén és néztem ki a fejemből, nem tudtam mása gondolni, csak arra hogy mit rontottam el. Egy pár hónapig rágtam magam és kértem a Jóisten segítségét hogy túl tudjam tenni magam az eseményeken és megsegített.
Gondold végig, hogy ez így nem jó. Ha így folytatod tönkre fogsz menni. Mondták nekem is, hogy egy lány sem ér annyit, hogy sírj utána. Én csak nevettem rajtuk, hogy nem érzik amit én érzek. Így túl ezen az időszakon tényleg nekik volt igazuk. Ezt nem fogod nekem sem elhinni, amíg át nem élsz egy ilyet.
Akarsz valamit a lánnyal? Beszéld meg vele! Mikor? A legközelebbi alkalomkor! Miért? Mert TE szereted és ez a helyzet neked a legrosszabb!
Remélem tudtam segíteni. Ha kérdésed van írj nyugodtam privibe.
/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!