Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudnám visszaszerezni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám visszaszerezni az exem?

Figyelt kérdés
Több mint másfél évig voltunk együtt, és most 1 hete vége lett. Ő szakított velem,azért mert hirtelen haragu vagyok és ha felidegesitett gondolkodás nélkül csunyán beszéltem vele és ezt utólag mindig megbántam, de azt mondta ezt már nem viseli el. Azt mondta hogy még mindig szerelmes belém, de csalódott bennem. 1x már szakitottunk, de aztán 3 hét után írt hogy hiányzok es újra akarja kezdeni, de én megint elbasztam. Nagyon hiányzik és mindent megadnék hogy vele legyek. Aki volt hasonló helyzetbe mit csinált? Az a legjobb ha hagyok neki egy kis időt és idővel ráírok? Addigra már hátha rájön hogy hiányzok, mert szerintem most a fájdalmaktól, amit okoztam neki nem érzi. Szerintetek mi a legjobb taktika hogy visszakapjam? Tényleg nagyon hiányzik és nagyon szeretem és senki más nem kell, meg akarom neki mutatni, hogy megtudok változni. Mit tegyek szerintetek?

2018. máj. 27. 11:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Először változz meg, utána próbáld meg visszakapni.

Különben csak az lesz a vége, hogy kapsz. megint egy esélyt és utána rá 2 héttel újra itt panaszkodsz, hogy megint kidobott de most örökre...

2018. máj. 27. 11:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudok valtozni, utolag jottem ra milyen szarul bantam vele pedig nagyon boldogok voltunk
2018. máj. 27. 11:51
 3/3 anonim válasza:
szia. velem is hasonló a helyzet. én haragudtam meg rá és csúnyán beszéltem vele, én szakítottam, de mondta hogy nem fog mégegyszer hülyét csinálni magából azzal, ha most is megbocsájt. mondja hogy szeret meg hiányzok neki, de most okos akar lenni. de azt is közölte, hogy valaki mással beszélget, ami nem esik jól. én hagytam neki 2 hét időt, de utána sem változott semmi. kifogytam az ötletekből és most 2 napja hagyom, nem tudok már mit csinálni sajnos..
2018. máj. 27. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!