Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van, aki tényleg komolyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van, aki tényleg komolyan gondolja, hogy csak a házasság megkötése után kezdi el a szexuális életét?

Figyelt kérdés
Tehát, bármennyire is szerelmes lenne, akkor sem feküdne le a másikkal. (Akár vallási akár más elhatározásból.)

2018. nov. 17. 01:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Igen, van ilyen.

Egy akkor 18 éves srác mondta nekem hogy nem feltétlen házasság, csak azzal akivel úgy érzi hogy vele szeretné leélni az életét.

A másik lány, most 22-23 …

Egy részről megértem, másrészről szívás ha nem jó az ágyban és már a felesége/férje vagy, nem mondhatod azt hogy heló. A szerelem meg nem mindent tud megoldani.. :)

2018. nov. 18. 00:07
 12/21 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2018. nov. 18. 00:43
 13/21 anonim ***** válasza:

""Igazi szentkislányok voltak. Ennek ellenére annyit dugtak, amennyit bírtak" Ez nem az erkölcs mintapéldája. :-)"

Úgy értem a dolgot, hogy egész héten kis prűd ártatlan, prűd kislányként viselkedtek, tehát egy kivülálló tényleg elhitte róluk, hogy akár apácák is lehetnének. Aztán mikor eljött a péntek és a szombat este....

2018. nov. 18. 18:39
 14/21 anonim ***** válasza:
78%

"Egy akkor 18 éves srác mondta nekem hogy nem feltétlen házasság, csak azzal akivel úgy érzi hogy vele szeretné leélni az életét."

Arany drága bogaram! Ha tudnád, miket nem mond egy fiú, amíg lecsúszik a bugyi...! És nem feltétlenül hazudik, mert akkor, abban a percben talán valóban úgy is gondolja. Mondom ezt kiöregedett pasiként, aki megjárta már a hadak útját.

2018. nov. 18. 19:30
 15/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De kérem a kérdésre válaszoljon mindenki!
2018. nov. 18. 20:33
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Anyám így gondolta és nem is feküdt le mással apámon kívül és ő is lett a férje pedig jópáran megkörnyékezték akkoriban mert nem volt egy ronda nő. Neki volt elve hogy csak azzal fekszik le aki a férje lesz és így is volt a házasságkötésig nem feküdt le vele, de nem voltak hívők mert anyám meg volt keresztelve evangélikusnak apám meg egyáltalán me se lett keresztelve. De egyikük se bánta meg, főleg ez abból látszik hogy, ebből a szerelemből születtem én
2018. nov. 20. 03:30
 17/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazán szívmelengető történet!
2018. nov. 20. 04:09
 18/21 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Nyilván 100 éve sokkal többen tartották ezt és hát nem is volt annyi lehetőség a párkapcsolatok kialakítására sem térben sem időben, mint manapság. a technikai segédeszközökről nem is beszélve. Akkor szinte természetesnek számított, hogy sokan szűzen mentek a házasságba, ma meg rengetegen lúzernek tartják az ilyen embereket.
2018. dec. 7. 20:23
 19/21 anonim ***** válasza:
Az a durva h vannak ikyen emberek
2018. dec. 7. 23:25
 20/21 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2018. dec. 8. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!