Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van, aki tényleg komolyan gondolja, hogy csak a házasság megkötése után kezdi el a szexuális életét?
Figyelt kérdés
Tehát, bármennyire is szerelmes lenne, akkor sem feküdne le a másikkal. (Akár vallási akár más elhatározásból.)2018. nov. 17. 01:09
1/21 anonim válasza:
Igen. Ők fognak legnagyobbat csalódni, csak akkor már késő lesz.
2/21 anonim válasza:
1. Sajnos nem értesz hozzá, de mindegy. Akinek nem annyira központi a szex, mint a nagy átlagnak, pont az fog kisebbet csalódni.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat!
2es választ sajnos nem igazán tudom értelmezni, hogy mire gondoltál pontosan. (Plussz nem válasz a kérdésre.)
2018. nov. 17. 01:22
4/21 anonim válasza:
Igen van olyan. Egy ismerősöm is volt, nagyonvallásosság, blabla. Esküvő után nászéjszaka, és marha jól megalapozták a házaséletet, kb 5 mp alatt el is ment. Nem tudtam nem szórakozni, mikor mesélte. Szerintem az embernek magával kiszúrás és hülyeség.
22L
5/21 anonim válasza:
Igen, vagyunk így.
Semmi csalódás, 13 éve házasságban, 3 gyerekkel.
Ha van kérdésed, írj!
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönőm a válaszokat!
2018. nov. 17. 14:24
7/21 anonim válasza:
Egyetemista koromban ismertem csomó nagyon vallásos csajt, volt amelyik valláspedagógiára járt, meg hasonlók, tehát nagyon komolyan vették a dolgot, igazi szentkislányok voltak. Ennek ellenére annyit dugtak, amennyit bírtak (többek közt velem is). Ha ők ilyenek, akkor nehezen tudom elképzelni azt, hogy tényleg van olyan, aki házasságig nem szexel. Esetleg az olyanok csinálják ezt, akik félnek a dologtól, aztán legalább van indok, amivel halogathatják.
8/21 A kérdező kommentje:
7. Köszi a választ. De ezek szerint nem voltak szentkislányok. Inkább szenteskedő ribik.
2018. nov. 17. 19:14
9/21 anonim válasza:
Ez is lehet, hogy ribik voltak. De az is fix, hogy százból 99 pár nem tartja be ezt a szüzességi fogadalmat, pontosabban eszükbe sem jut ezt megfogadni.
10/21 A kérdező kommentje:
9. Igen szerintem is.
"Igazi szentkislányok voltak. Ennek ellenére annyit dugtak, amennyit bírtak" Ez nem az erkölcs mintapéldája. :-)
2018. nov. 17. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!