Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szülés után mennyi idő múlva fog visszaálnni a szexuális életünk?
Az a probléma h volt ismerősi körben egy eset h megszületett a második gyerekük es a férfi félrelépett azért mert otthon nem kapott semmit. Sose gondoltam volna róla, sőt igazából senki de megis megtörtént. A férjem hűséges nem gondolnám h ilyenre képes de ez azért elég hosszú idő. Meg a statisztikák szerint ez az az időszak amikor a legtöbb megcsalás történik pont a szex hiánya miatt. Meg hogy ugye a no nem úgy néz ki mar mint korábban es a figyelmet leköti a gyerek.
#2-es erre értetted azt hogy szerencséd volt?
Teljesen változó, szerintem nem lehet előre megjósolni, hogyan leszel szülés után. Függ attól, hogy szoptatsz-e majd, hogy milyen gyakran, hogy mennyire és mennyi ideig lesz anyás a babád, mennyit fog sírni, hogyan fog aludni, olyan sok tényező befolyásolja majd a te erőnlétedet, kedvedet, intimitás-igényedet.
Én pl a terhesség alatt mindig extra kívánós vagyok, most így középidőben képes lennék napi háromszor is szexelni.
Szülés után pedig minden alkalommal (3 gyerekünk van már) majdnem egy évbe tellett, mire újra őszintén kívántam. Addig csak nagyon ritkán, tényleg pár havonta egyszer "hagytam magam" de kb olyan érzés volt lelkileg, mintha megerőszakoltak volna. Semelyik porcikám nem kívánta az érintést - egyedül szerettem volna lenni, ha végre a babát letettem.
Lehet hogy nálad más lesz.
Ez egy olyan időszak, amit át kell vészelni, nyilván a férjtől is extra megértést kíván, a feleségtől pedig néha extra önfeláldozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!