Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez tényleg elítélendő nőként?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez tényleg elítélendő nőként?

Figyelt kérdés
Mint nő nem vallom azt,hogy a nemem csakis és kizárólag olyannal fekszik le akibe fülig szerelmes (legalábbis én nem) és ezért elvagyok ítélve, sőt elhordva mindenféle cafkának. 20 éves vagyok, dolgozok, viszont néha megengedem magamnak hogy áthívjak srácokat, esetleg egy buliban lefeküdjek velük. Ha párom van akkor 100%-ig hűséges vagyok. De ha nincs akkor imádom a változatosságot a szexben, és teljes mértékben ki akarom elégíteni a partneremet, szeretem szájjal kényeztetni és simán kipróbálnék fura dolgokat is az ágyban mert izgalmasnak tartom ha nem csak a hagyományos dolgokat csináljuk.

2018. nov. 14. 21:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
59%

Szóval szerinte, ha lefeküdt 50 emberrel elindul neki egy komoly kapcsolata akkor az 52-et már nem fogja megkívánni annak ellenére, hogy egy hullámhosszon van és nagyon attraktívnak találja külsőleg, DE ha CSAK teszem azt 8 emberrel volt addig akkor már megfogja csalni a párját mert nem volt eléggé sok szexuális partnere ?

Egyébként hiába biztatod úgysem fogsz vele találkozni :DDD

2018. nov. 14. 22:46
 12/20 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es válaszoló.

Sajnos pont az ilyen válaszoktól féltem, mert forrófejű vagyok és sokat tudok veszekedni ha nem egyezik valakivel a véleményem.

Nos, nekem őszintén semmi bajom azzal ha te csakis akkor szexelsz, ha komoly kapcsolatban vagy valakivel.

A kérdésem nem arra irányult ki, hogy minden hétvégén mással hempergek, mert nem minden hétvégén bulizok, de igen, egy hónapban többször is megesik. Nyilván a legtöbbször nem diszkókban, hanem rendes házibulikban ahol vannak közös ismerettségek is. A témát nem boncolgatom tovább, mert úgy vélem mindenki a saját háza táján sepregessem. Nehogy félreértsd, semmi gondom azzal hogy kinyílvánítottad a véleményed, erre van ez. De kicsit kevésbé arrogánsabban kellemesebb lett volna elolvasni. Minden jót kívánok.

2018. nov. 14. 22:49
 13/20 anonim ***** válasza:
52%
könnyűvérü vagy.valakinek elítélendő az ha valaki kur*a,valakinek nem.relatív kérdés.én nem szeretem az ilyen nőket akikért nem kell harcolni,és minden héten más pélóján ugrálnak,de a te életed.
2018. nov. 14. 23:12
 14/20 anonim ***** válasza:
79%

Én is hasonlóan csinálom

27f

csak engem nem itélnek el itthon se. Hiába panaszkodok néha hogy nem volt jó meg volt hogy el se tudtam élvezni. nővérem mondta már hogy akkor hagyjam az idegenekkel való együtt létet de folytattam és nem bánják. ha szimpi az idegen is de látom hogy tiszta higénikus és cukorfalat akkor tolom orálisan is neki esetek felénél elég nagy siker még úgy is hogy először csinálom nekik. Van hogy kiderül mégse passzolunk össze kicsit se. de akkor megy a tapi és jól elvagyok.

Lényegében azért jó szerintem amit csinálsz, mert ezzel megtudod mit szeretsz. Tehát később könyebben teszed magad boldoggá, vagy könyebben teteted magad boldoggá mással. nem baxol ki majd a pároddal ha eltudod mondani neki hogy mit tegyen veled hogy nagyon jó legyen. főleg ha magátol nem megy neki majd.

2018. nov. 15. 00:29
 15/20 anonim ***** válasza:
57%

Ha te jól érzed magad minek foglalkozól azzal, hogynki kit mond ?!

Amúgy ha csak egyéjszakásokban veszel részt az nekem fura lenne. Már csak azért is, mert úgy nem lehet igazán megismerni a másik igényeit, testét. De ha ismerőseid közül egy-egy sráccal többször lefekszel, az más tészta. Csak ők is tudjanak róla. Bár amit írtál abból lejön, hogy igen.

Könnyűvérű vagy ez igaz. De ettől még senkinek nincs jog elítélni. S nem a te életeddel kellen foglalkozniuk.

Én nem tudnék sok-sok pasival bulikban, után szexelni. De nem vagyunk egyformák. De ne mondj olyat, hogy a nemed! Csak is magaddal foglalkozz. Vannak nők, akik mint te, s vannak, akik mint én. Teljesen kölünbözünk. Ettől még elfogadhatjuk egymást!

Nagyon sokan el fognak ítélni. (S ez nem véletlen.) De nem kell velük foglalkozni!

2018. nov. 15. 03:00
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
A kalandok nem tesznek sem tapasztalttá, sem boldoggá.
2018. nov. 15. 03:19
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is így gondolkodtam 20 évesen.Azért pofára estem,amikor visszahalottam,hogy pontosan milyen szavakkal illettek a ‘barátaim’A valóság az,hogy akikkel te hemperegsz, lehet nagyon bántó szavakkal illetnek a hátad mögött,szemtől szembe kedvesek,hogy megkapjanak..Ha tényleges fültanúja lennél a rólad szóló pletykáknak,elgondolkoznál azon,hogy mit adtál és mit kaptál.Ez az én tapasztalatom. És ráadásul amikor kapcsolatot akartam,semki nem vett komolyan....
2018. nov. 15. 05:19
 18/20 anonim ***** válasza:
88%

1. te eleted azt csinalsz ami akarsz

2. egyszer elunk, ugy eld ahogy te szeretned

3. kit erdekel masok velemenye :)

2018. nov. 15. 07:21
 19/20 anonim ***** válasza:
89%

Nyitott házasságban élünk a férjemmel, már a kezdetektől közös döntés volt és teljes mértékben működik. Aki tud a dologról, az irigykedik a férjemre, amiért mással is lehet. Ugyanezek az emberek mondanak el engem minden k.-nak a hátam mögött.

Higgyétek el, gyűlölöm a manapság túltolt feminizmust, de itt úgy gondolom egyértelmű, hogy az embereknek nem a kérdező életvitelével van problémája, hanem azzal, hogy nőként él úgy, ahogy.

Kérdező, mindig el fognak ítélni, az a lényeg, hogy te ne ítéld el magad!

2018. nov. 15. 08:21
 20/20 anonim ***** válasza:
88%
Én is így vagyok mint te, csak én pasi vagyok, viszont én nem igazán szeretem másokkal megosztani az ilyen jellegű dolgaimat, így nem fáj senkinek, amúgy sem nagyon érdekel mások véleménye, így legalább nem is kell hallgatni feleslegesen. Szóval egyszerűbb ha nem híreszteled, hanem szépen csendben csinálod, anélkül, hogy mások tudtára adnád.
2018. nov. 15. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!