Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg elítélendő nőként?
Teljesen mindegy mit teszel, ha több, mint két partnered volt életedben, az emberek java része megvet majd ezért
Ugyanebben a cipőben járok, bár én már elmúltam 30
A társadalom szemében egy nő csakis és kizárólag azért él, hogy gyereket szüljön, és nyalja a férje seggét
Ha szereted a szexet, akkor biztosan riherongy vagy, és különben is mit képzelsz magadról, hogy élni mered az életed....
Én is kaptam sok ilyet, sőt, a mai napig kapok.
De már elengedem a fülem mellett. Senkinek nem tartozom elszámolással arról, hogy mikor kivel keféltem
#9 Itt te vagy a hulye, mar bocsanat.
Minden helyen van kezelve. Amikor parkapcsolatban van huseges, s betartja a tarsadalmi normakat, viszont mikor nincs akkor miert ne elhetne ki azokat a vagyakat amik benne vannak? Azert mert te elfojtod attol meg nem az a normalis. Sokkal jobb lesz neki, ugy bele menni 5-10 ev mula egy hazassagba, hogy nem lesz az, hogy uh de kiprobalnam massal, de rendes asszony vagyok s nem csalnam a ferjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!