Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz normális lányt találni szexre is?
Velem speciel ilyen indokokkal nem lehet lefeküdni:
- kapcsolatban szeretem, lelki összhang kell, érzelmek és megértés. Kb nálam így megy csak. VAGY
-extra nagy kivétel vagy,mert habár nem vagyunk lelkitársak mégis megértész, megnevetettsz és még mellette helyes az arcod, izmos a tested (látványosan - kapcsolatban nem elvárás, ott a belső a fontosabb és az összhang). Ezekkel a feltételekkel nem nézek korosztályt sem. DE
Még így sem jön össze, mert habár úgy tűnik van önbizalmam, de a valóságban nem mernék lefeküdni egy "idegennel", szégyenlős lennék vagy nagyon érzelmes a szexben, így lehet zavaró lenne, ha eljutnánk odáig. Ez egy nagyon erős érzelmi dolog nalam, félnék Ennyire megnyílni. Egy-egy szex kapcsán sírva is fakadok néha, mert kijön a a sok erzelem. Most ez ciki lenne.Kellő önismerettel ezekbe emiatt nem is mennék bele, csak egy felesleges kudarc lenne nekem is meg neked is... :( Sosem feküdtem le senkivel így, nem lennék ebben jó, ettől meg megkímélek mindenkit.:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!