Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 évesen mennyire nehéz normális barátnőt találni? Még nem vagyok annyi, csak érdekelne, ki mit gondol erről.
Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 20:57
1/7 anonim válasza:
35 évesen már nem barátnőzni szeretnék majd, hanem a gyerekeim anyjával családban élni, akkorra már lehetőleg minimum 2 gyerekkel.
De tegyük fel, hogy egyedülálló vagyok még akkor. Akkor sem így keresnék fejben már, hogy barátnő, hanem anyának és feleségnek való, édes és kedves nőt. 35 évesen azért már nem úgy akarnék viselkedni, mint 25 évesen.
28/f
2/7 anonim válasza:
Én épp egy 38 évessel próbálom komolyabbra fűzni a kapcsolatom.Normális barátnője lennék (nincs semmi nagyobb gikszerem :D) , ha készen áll már rá. Egyáltalán nem tartom idősnek magamhoz, ugyanúgy nézek rá, mint egy huszonéves srácra.
3/7 anonim válasza:
Ja és az első válaszoló véleményéhez annyit fűznék hozzá, hogy már magamra is komoly barátnőként tekintenék. Jöhet a házasság és a gyermek, hiszen végre olyan emberrel lennék, akivel el tudom képzelni és akarom.
4/7 anonim válasza:
Biztosan nehéz lehet, többek között ezért sem válok el. 37N
5/7 mikeXxX válasza:
Nehéz ! Szexre bármikor találok viszont felfoghatatlan számomra hogy 30 + nők mièrt nem akarnak gyereket ! Bár azt is hozzá teszem persze soknak eddigre van már gyereke . 38f
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem benne volt a kérdésemben, hogy normális barátnőt, akivel aztán komolyabbra is lehet fordítani a kapcsolatot. A kérdés az volt, hogy miért van olyan sok 35 év környéki egyedülálló nő? Mi lehet ennek az oka?
2017. okt. 17. 10:18
7/7 anonim válasza:
6:
Mert a 20-as éveiket karrierkedéssel, szórakozással és minél több farok felpróbálásával töltötték és valaki elhitette velük, hogy még 35 évesen lazán ráérnek többgyerekes családot elkezdeni alapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!