Érdekelne a véleményetek, de légyszíves csak normális válaszokat adjatok! Lehetséges e terhesség?
Szia!
A ciklusodhoz viszinyítva jól időzítetettek h összejöjjön a baba.
De a teszt még korai volt szerintem és a tünetek is.Tünetek a menszesz után jelentkeznek és a tesztet is legkorábban a nemvárt napján v után 1-2 nappal érdemes csinálni.
Sok sikert! :)
Nagyon köszönöm, reméljük összejön a picur! :)
Milyen fajta teszt az amit javasolnál esetleg, hogy megbízható?
Én eddig xepilel teszteltem. Nem tudom az mennyire megbízható.
En mindket terhessegemkor ereztem a beagyazodast nagyon eros gorcs formajaban. Az egyik ejszaka ebresztett fel, a masodiknal egy altalunk rendezett vendegseg alatt kellett megallnom es leulnom par pillanatra, annyira fajt.
En sosem figyeltem a jeleket, ez a ket esemény is utolag tudatosult bennem.
Ezek alapjan, siman lehet h te is a beagyazodast erezted!
Szoritok!!! Majd irj 10 nap mulva! ;-)
Ja, Rossmannbol a Facelle tesztet ajanlom. En azt hasznaltam. Azt, amelyik muanyag tokban van, tehat nem csak egy papircsik.
Mai napig megvannak, rajtuk meg mindig viritanak a csikok! :-) (a nagy fiam 4 eves)
Kedves 4.válaszoló!
Először is nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :)
Egyébként attól félek, hogy ezek a PMS jelei, és mivel szeretnénk nagyon picurt bebeszélem magamnak.
De jó lenne Istenem, ha beágyazódás lett volna aza poci fájdalom, mert akkor 1000x is megérné újra. :)
Hőm azóta is ilyen 36,8 körül mozog, meg a többi esetleges babára utaló jel továbbra is megvan, úgyhogy nagyon-nagyon reménykedünk benne, hogy baba van a dologban. ((Sajnos, ha mégse akkor próbálkozunk tovább! ;) :3 ))
Nagyon kedves vagy, köszi! Írni fogok, reméljük jó hír lesz az amivel érkezem! ;)
Feltétlen beszerzek egy ilyen tesztet, hátha lesz mit őriznem nekem is! ;) :)
Gratulálok a picurkákhoz, és jó egészséget nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!