Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan ennyire nehez normalis szeretot talalni?
Alapveto kriterium h egyedulallo legyen
(ennek technikai oka van leven aki hazas annak keves az ideje)
Normalis gondolkodas, intelligens, magas szexualis kultura, nyitotsag, turelem! Talan ez utobbi a legfontosabb
Mivel meg kellene kisse ismerni mielott oda kerul a sor
Vagy ezek tulzo elvarasok lennenek ?
Ezekkel a feltétlekkel normális kapcsolatot is nehéz találni. A szeretők általában házas emberek. Egy független, normális, reális gondolkodású férfi nem fog belemenni abba, hogy szeretőt játszon, ha normális kapcsolatot is találhatna ezzel az erővel.
Szeretőnek lenni megalázó. Értem?
37/F
A celom az h majd tovabb lepjunk ebbol...
Szereto azert mert a szereto tobb mint egy szaxtars !
Vagyis nem csak dugni akarnek vele
Programok kozos seta etc. De egyenlore nem tobb
A szereto tobb mint egy dugopajti !
O vele minosegi idot toltenek el, de nem akarnek osszekoltozni vagy mas
Divatos szoval baratsag extrakkal :-) vagy extra hosszu udvarlasi szakasz ?
Nehez lejebb adni az alapigenyeket ... Mivel ha az ur nem intelligens es nem nyitott alapvetoen nem nekem valo
Mint lattatok a kulsore meg csak utalast sem tettem!
A kerdesre valaszolva ami privatban jottek
43
Tul fiatal vagy
Nem nem igy van
Bp
Egy szexkapcsolatot kialakítani majdnem ugyanannyi időbe, energiába kerül, mint egy rendes kapcsolatot, viszont bizonytalan a tartóssága.
A másik, hogy ha ebből akarnál utána komolyabb kapcsolatot, akkor a bizalom már nem biztos hogy meglesz, elvégre Te "csak" szexkapcsolatot kerestél, ergo könnyűvérű vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!