Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy egy lány megsajnal egy fiút es ezért elveszi a szüzességét?
Sajnálatból egy nő sem tud dugni
Ehhez vonzalom szükséges. Vagy pénz. Ha egyik sincs, szarban vagy
Nincs. Főleg ha így mutatkozol be. A nők nagy többségének kell hozzá érzelem. Meg neked jó érzés lenne az, hogy szánalomból feküdtek le veled, mert akkora lúzer vagy, hogy egy nőt sem tudsz felszedni? Ezt nem sértésként/bántásként írom, de ezt a képet fested le magadról ezzel a leírással..
Ha minden kötél szakad menj el prostihoz, de normális lány így nem áll le veled. Szedj magadra egy kis önbizalmat és próbálj meg barátnőt találni, nem olyan nagy művészet, csak nem kellene így leírnod magad.
Engem is megsajnálhatna valaki:D
21F
Nem Nem Nem
sajnálatra a nők nem képesek, másrészt a férfira fel kéne nézniük a szánalommal kinyírják őket. Lelki dominanciáról hallottál már? Ha a nő kerül felülre akkor az életednek is vége.
szerezz pénzt
legyen nagy dumád
vagy érd be egy ducibb elhanyagoltabb lánnyal pár doboz cigiért
esetleg fizetős utat választom, a neten válogathatsz.
Sajnálatra a nők nem képesek?
Fel kell nézniük a férfira?
Jézusom.........
Hagyjuk is.
Félig.
Sajnálat van, dugás nincs.
Nekem volt már hogy megsajnáltam egy fiút és leszoptam.
Megkért rá...
Nem volt szűz de szakított a barátnőjével és nagyon megviselte.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!