Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan hogy egy lány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan hogy egy lány megsajnal egy fiút es ezért elveszi a szüzességét?

Figyelt kérdés
Egy 26 eves aggszuzet megsajnal. Létezhet ilyen?? Vagy az ilyenekről menekülnél???

2018. nov. 8. 21:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%

Sajnálatból egy nő sem tud dugni

Ehhez vonzalom szükséges. Vagy pénz. Ha egyik sincs, szarban vagy

2018. nov. 8. 22:00
 2/15 dot. ***** válasza:
74%
igen, volt ilyennel dolgom, tök könnyen el tudtam vele hitetni hogy szűz vagyok és megfektettem.. mondjuk kicsit buta is volt
2018. nov. 8. 22:03
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Nincs. Főleg ha így mutatkozol be. A nők nagy többségének kell hozzá érzelem. Meg neked jó érzés lenne az, hogy szánalomból feküdtek le veled, mert akkora lúzer vagy, hogy egy nőt sem tudsz felszedni? Ezt nem sértésként/bántásként írom, de ezt a képet fested le magadról ezzel a leírással..

Ha minden kötél szakad menj el prostihoz, de normális lány így nem áll le veled. Szedj magadra egy kis önbizalmat és próbálj meg barátnőt találni, nem olyan nagy művészet, csak nem kellene így leírnod magad.

2018. nov. 8. 22:03
 4/15 anonim ***** válasza:
31%

Engem is megsajnálhatna valaki:D

21F

2018. nov. 8. 22:05
 5/15 anonim ***** válasza:
9%

Nem Nem Nem

sajnálatra a nők nem képesek, másrészt a férfira fel kéne nézniük a szánalommal kinyírják őket. Lelki dominanciáról hallottál már? Ha a nő kerül felülre akkor az életednek is vége.

szerezz pénzt

legyen nagy dumád

vagy érd be egy ducibb elhanyagoltabb lánnyal pár doboz cigiért

esetleg fizetős utat választom, a neten válogathatsz.

2018. nov. 8. 22:26
 6/15 anonim ***** válasza:
94%

Sajnálatra a nők nem képesek?

Fel kell nézniük a férfira?

Jézusom.........

Hagyjuk is.

2018. nov. 8. 23:08
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

Félig.

Sajnálat van, dugás nincs.

2018. nov. 8. 23:17
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
És olyan van, hogy egy fiú sajnál meg egy "aggszűz" lányt, ha amúgy nem tartja jó nőnek? (Teljesen komoly kérdés.)
2018. nov. 9. 02:21
 9/15 anonim ***** válasza:
53%

Nekem volt már hogy megsajnáltam egy fiút és leszoptam.

Megkért rá...

Nem volt szűz de szakított a barátnőjével és nagyon megviselte.

22/l

2018. nov. 9. 02:22
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen.volt egy fiú haverom aki szűz volt és megkért rá,hogy feküdjek le vele.Megtettem.Maradandó élmény volt mindkettőnknek.
2018. nov. 9. 05:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!