Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Melyik pénisz mérettel választanátok a párotok?
Férfiként pár éve én is sokat őrlődtem ezen...ugye itt az első szempont az hogy kitudom e elégíteni a nőt szóval igazából nem is az a fontos hogy nagy legyen hanem hogy megfeleljek vele.
Nekem 15 körül van és nem is feltétlen cerka vékony.Nálam az elmúlt évek tapasztalataiból úgy jött le hogy éppen hogy benne vagyok a pont megfelel kategóriában.Ezt úgy értem hogy az olyan pózokban ami kedvez a mélyebb behatolásnak már képes vagyok úgy "tövig" nyomni hogy az fájjon ami miatt nem egyszer megijedtem...Biztos van olyan nő akinek a méretei igénylik a nagyobbat de kétlem hogy ők lennének többségben.Szóval így utólag igazán kíváncsi lennék hogy honnan is jön ennyire a "nagyobb" jobb szálló ige.Ha tippelnem kéne akkor ez is amolyan alfa hím versengés ami egyébként pont hogy visszafelé sül el....
"Biztos elhiszem :D"
Ha nem hiszed el, hogy az általad kiírt két méret közül egyiket választaná, akkor mi a .... ért írsz ki egy ilyen kérdést?
Mi az értelme?
Hogy azon lovagolhass, hogy minden nőnek nagy farok kell?
Amúgy van fogalmad róla, hogy pénisz átmérő esetében - a hosszal ellentétben - milyen baromi nagy különbség van a 4 cm és az 5 cm között?
Ha annyi gyakorlati érzéked van, hogy nem igazán, akkor légy szíves, tedd már meg magadnak - meg nekünk - azt a szívességet, hogy rajzolsz két koncentrikus kört 4, illetve 5 cm átmérővel. xD
Köszi.
Szűk vagyok. Bár így is a nagyobbat választanám.
(Ha csak felkínált lehetőségek közül lehet választani)
De a tökéletes az olyan 16-7/4 lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!