Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők mit választanátok egy napra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit választanátok egy napra?

Figyelt kérdés

1) lehetőség: Egy napig milliomosok lennétek legdrágább kocsik, yachtok, magánrepülőgép, ötcsillagos étteremben kajálnátok, városok nézése (mint Los Angeles-Hollywood). Viszont semmit sem kapnátok belőle (még egy cipőt sem) csupán emlék maradna. És NEM lenne szex se műpénisz ezen a napon.

2) lehetőség: az álompasid (mindenkinek más) jól megrakna egy 5-6 cm vastag pénisszel egy egész napon keresztül amennyi alkalom belefér és amennyit bírtok. Ebből is csak emlék maradna, mert aztán visszautazna nélküled.

Szavazzatok :D

2018. márc. 17. 12:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
1, a 2-es nem tetszik. A párom farka vékonyabb, és vele tökéletes a szex, annyit szexelünk, amennyit csak szeretnék.
2018. márc. 17. 13:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

1es-t Jó emlék lenne

2-es köszi de már együtt vagyok az álom pasimmal aki nem használ úgy mint egy tárgyat és szerencsére nem energiaitalos doboz vastagságú a pénisze :)

24N

2018. márc. 17. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
1.
2018. márc. 17. 13:13
 4/14 anonim ***** válasza:
Egyik se tetszik, de lenne egy 3. pasikkal kapcsolatos opciom is. :D
2018. márc. 17. 13:17
 5/14 anonim ***** válasza:
1
2018. márc. 17. 13:22
 6/14 A kérdező kommentje:
3. - és mi lenne a 3. opciód? :D
2018. márc. 17. 13:27
 7/14 A kérdező kommentje:
vagyis 4. hozzászóló. Bocsi!
2018. márc. 17. 13:28
 8/14 anonim ***** válasza:

1. opciót választanám, bár nem vágytam sosem luxus dolgokra, és cipőmániás sem vagyok, de egy napra érdekes lenne kipróbálni. Az 1 nap szex nélkül pedig nem kihívás.

Az 5-6 cm-e vastag pénisz nekem brutális lenne, és nem csak a méret a lényeg (közhely, de igaz), számít az is, hogy viselkedik az illető, plusz én nem mennék bele egy éjszakás, vagyis jelen esetben egy nappalos kapcsolatba.

2018. márc. 17. 13:40
 9/14 anonim ***** válasza:

4# vagyok

Annyi pasival szexelni, amennyit csak ossze tudok szedni egy nap alatt, de persze csak ha az egesz utana kitorlodne. :D

2018. márc. 17. 13:50
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

1. Feltéve ha azt nézek meg, amit akarok, és nem kell cipők meg luxus limuzinok között töltenem a napot. Tornacipő, egy jó fényképezőgép és egész napos városnézés/strand jöhetne. A luxus étterem is, de ha ez a nagy tányéron kis köpet stílust jelenti, akkor inkább a sarki pizzéria.

A 2. Semmiképp. Nekem nem álompasi az, aki egész nap csak szexelni akar, aztán többet nem látom, akármilyen csoda szerszáma is van.

2018. márc. 17. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!