Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők mit választanátok egy napra?
1) lehetőség: Egy napig milliomosok lennétek legdrágább kocsik, yachtok, magánrepülőgép, ötcsillagos étteremben kajálnátok, városok nézése (mint Los Angeles-Hollywood). Viszont semmit sem kapnátok belőle (még egy cipőt sem) csupán emlék maradna. És NEM lenne szex se műpénisz ezen a napon.
2) lehetőség: az álompasid (mindenkinek más) jól megrakna egy 5-6 cm vastag pénisszel egy egész napon keresztül amennyi alkalom belefér és amennyit bírtok. Ebből is csak emlék maradna, mert aztán visszautazna nélküled.
Szavazzatok :D
1es-t Jó emlék lenne
2-es köszi de már együtt vagyok az álom pasimmal aki nem használ úgy mint egy tárgyat és szerencsére nem energiaitalos doboz vastagságú a pénisze :)
24N
1. opciót választanám, bár nem vágytam sosem luxus dolgokra, és cipőmániás sem vagyok, de egy napra érdekes lenne kipróbálni. Az 1 nap szex nélkül pedig nem kihívás.
Az 5-6 cm-e vastag pénisz nekem brutális lenne, és nem csak a méret a lényeg (közhely, de igaz), számít az is, hogy viselkedik az illető, plusz én nem mennék bele egy éjszakás, vagyis jelen esetben egy nappalos kapcsolatba.
4# vagyok
Annyi pasival szexelni, amennyit csak ossze tudok szedni egy nap alatt, de persze csak ha az egesz utana kitorlodne. :D
1. Feltéve ha azt nézek meg, amit akarok, és nem kell cipők meg luxus limuzinok között töltenem a napot. Tornacipő, egy jó fényképezőgép és egész napos városnézés/strand jöhetne. A luxus étterem is, de ha ez a nagy tányéron kis köpet stílust jelenti, akkor inkább a sarki pizzéria.
A 2. Semmiképp. Nekem nem álompasi az, aki egész nap csak szexelni akar, aztán többet nem látom, akármilyen csoda szerszáma is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!