Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Ha csettintésre átvarázsolhatnátok a párotok farkát milyen méretet választanátok?
Az enyémnek 14/4-es van és ha lehetne se változtatnék rajta.
Francnak sem "kell" a 18-20centis,ha úgysem tudja tövig nyomni.
Nekem tetszene, ha ez így működne valóban. :)
Azt viszont nem hiszem, hogy minden pasinak 19/5-ös lenne. Sok nő valószínűleg direkt kisebbet választana a párjának. ;)
De az tény, hogy megkönnyítené nagyon a helyzetet, ha mindenki a saját személyes igényei szerint állíthatná be, hogy a pasinak mekkora legyen.
32/N
2# -es!
Mindenki élete könnyebb lenne, ha már első-második randin meg lehetne beszélni ilyeneket szorongás és cikizés (tehát az ilyen beszélgetést sokan elitélik,meg aztán plityi-pletyi kinek mekkora,mit mondott) nélkül lehetne tisztázni.
Eleinte lehet kellemetlen lenne, de párkapcsolatok, gyermekek jövője mulhatna rajta...
# 5/6 Időpont ma 11:14
Igen lehet, ha neked az a jó, csak idióta méreteket ne írjatok. Az még oké ;)
15/7
Hossza kevesbe erdekel. De a vastagsaga! Na az nagyon!
38no
Hűha....
7-8 centi átmérőjű farkak vannak itt ?
Nem a combját mértétek ?
Nekem 43mm-es, de a párom nem akar vastagabbat. Csak azért adtam meg mm-ben, mert műszaki területen dolgozom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!