Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik használt bugyikat,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik használt bugyikat, melltartókat, harisnyákat árulnak (direkt rajta az illattal), azok milyen korúak, illetve akik ezeket megveszik milyen korúak, házasak vagy egyedülállóak?

Figyelt kérdés
Véletlenül találtam egy ilyen fórumra, ahol erről ment a téma, de azt nem tudtam belőle kihámozni, hogy az eladó nők milyen korúak és főleg a vevők? Vagy házasok? Mert őszintén szólva el nem tudom képzelni, hogy aki megvesz 2-3 napja hordott bugyit, az otthon megkap mindent...?
2018. nov. 8. 11:13
 1/7 anonim válasza:
69%
Nem hiszem, hogy házas vagy akár párkapcsolatban élő férfi ilyenre szorulna..
2018. nov. 8. 11:18
 2/7 anonim válasza:
77%
Én szoktam eladni bizonyos időközönként tangákat, francia bugyikat, néha jó kis kereset tud lenni. Én 18 éves vagyok, a vevők pedig nagyon változó, volt már 20 éves és közel 70 éves is. Főként házasok egyébként, de persze van egyedülálló is. Ez is egy fétis.
2018. nov. 8. 11:39
 3/7 anonim ***** válasza:
62%
Engem is megkerestek már néhányan, 19 vagyok. Ahogy tapasztaltam, egyedülálló férfiak a vevők inkább (vagy csak velük találkoztam). 35-50 év körüliek és gondolom ők ezt szeretik, megéri nekik.
2018. nov. 8. 11:50
 4/7 anonim ***** válasza:
58%

Ezen az oldalon kaptam már privátban ajánlatokat használt bugyira, zoknira, gumira, hogy megvennék tőlem.Azt nem sikerült megtudnom, hogy milyen korúak lehettek.Én 43 éves vagyok.

A magán véleményem pedig az, hogy a fene se szagolgatná idegenek több napos büdös alsóneműjét.Nem is értem mi lehet ezen vonzó.Az én kényes orrom nem bírja a büdös szagokat.Márpedig ezek büdösek.

2018. nov. 8. 12:05
 5/7 anonim ***** válasza:
43%

Ezek az alsóneműk nem feltétlen több naposak.

Mert ha belegondoltok. Akkor a lányoknál is előfordul ugye,hogy tisztasági betétet kel hordani.

Mert önhibájukon kívül. Mindig van egy kis váladék. Persze ami nem betegségre utaló. De ezt az érintettek biztos jobban tudják.

Nem mellesleg!

Egy ilyen alsónemű. Állítólag igen komoly ferromon tartalommal bír.

2018. nov. 8. 12:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is szoktam venni ilyen bugyikat.
2018. nov. 11. 11:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem a több napos pisiszag az izgató ebben, hanem a lány/nő természetes test illata. Valószínűleg a hormonok és parfüm miatt. Egy nő ezt nem érzi a sajátján de a férfi igen. Én egyébként a body-t szeretem, soha nem vettem még de el szoktam kunyizni a barátnőmét ha távol van hogy érezzem.
2018. nov. 24. 03:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!