Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is használt már ilyen segédeszközt? Ti meddig jutottatok vele? Másnak van tapasztalata ebben?
A barátommal mindketten nagyon szeretjük a hátsó örömöket és ennek okán vettünk egy 5 darabos szettet az első elég picike a második viszont nagyon kényelmes:) és a harmadik is jó méretű, nekem a negyedik már meglehetősen feszítő érzést nyújt de azért egy idő után azért tudja a dolgát és becsúszik a helyére:)
A legnagyobb egyébként 5cm! átmérős, nagyon nagy.. szerintem sose fog bemenni a fenekembe:D
Én viszont hosszabb időre nem tudom hordani a plugot mert nekem kényelmetlen pedig próbáltam már rengeteget.. szilikonost, fémet, pvc-t, üveget is de mindegyik kényelmetlenné vált, talán az üveg volt a legjobb de lehet csak azért mert azt szilikonnal síkosítottuk.
Te milyen tágítót használsz egyébként? Mennyi ideig szoktad?
Nekem ilyen van:
Egyébként én úgy szoktam előkészülni az análhoz, hogy a fenekembe fecskendezek 10-20 ml olajat, amit magamban tartok, majd elvégzem az első beöntést. Ekkor azt megpróbálom magamban tartani úgy 10 percig (hason vagy oldalfekvés a legjobb erre), majd utána engedem ki magamból a vizet. Majd annyiszor ismétlem meg a beöntést, amíg nem vagyok tiszta. Utána ismét magamba fecskendezek egy kis olajat, alaposan besíkosítom az első méretet és magamba csúsztatom. Közben megpróbálok ellazult maradni. Majd szépen sorra a többi. Aztán jöhet a párom :D
Ha szereted az anális játékokat, nekem még ezek váltak nagyon be:
Nekem bevált egy ehhez hasonló tágító készlet :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!