Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki használt Fleshlightet az már csak fél szűz?
Én csak sejtettem, hogy mi ez. De rá kellett keresnem:D
Az egyik haverom kapott ilyet a régi barátnőjétől és nem is félt használni, hiába poén volt:D
Nekem ott mutogatta, hogy fogjam meg, meg el van mosva, hogy milyen, de én viszolyogtam tőle. Tehát nem tudom milyen tapintásra, de ő azt mondta, hogy felmelegítve kb. olyan mint az igaz, illetve talán még jobb is.
Viszont ennek semmi köze a szüzességhez. Nézd, ott nincs extra inger, illetve mozognod se nagyon kell, továbbá felizgatni se kell és azért egyszerűbb betalálni is abba:D Most oda kerülsz egy nőhöz lehet minden téren katasztrófa leszel elsőre. Ezt nem lehet tudni, de benne van a pakliban. Most ez csak érzetben más, de a legtöbb dologban nincs különbség ez és a kezed között
Ha férfit dugott volna se lenne szűz:D
Albánoknál megy egy kecskében is meg lehet találni a lelki társat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!