Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen prűd pasit! Fiúk ti is kiakadtok ilyen dolgokon? Nálatok sincs puszi szájba élvezés után?
Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy szeretem ha a számban olvad el:) Persze kérem is gyakran és ez még őt is izgatja, néha pedig kiköpök egy picit belőle a cicijeimre és szétkenem magamon, vagy bekenem vele a puncim, ezt is élvezi, de majd megveszek egy csókjáért viszont ő azzal jön, hogy mossak fogat, de nem érti, hogy lenyelem? Azt hitte, hogy át akarom köpni neki vissza olyan gyagya:D de mondom neki, hogy már rég lenyeltem csak adj egy csókot és ő meg nem ad mert olyan lesz a szája?!?! ÉÉÉÉÉSS? Mitől fél terhes lesz?:D Vagy mi?:D Ez ilyen pasi félelem, hogy ondós leszek jujj? Ez olyan kislányos, kiábrándít:D Nem hiszem, hogy túlreagálnám.. vagy igen? Jó legutóbb amikor nem kaptam puszit akkor mondtam neki, hogy legközelebb majd dugsz magaddal:D de csak mérges voltam úgyis dugok még vele.. de nem tudom miért olyan nagy kérés ez egy pasinak? Már 25 éves ráadásul..2018. nov. 7. 21:45
12/15 anonim válasza:
Én kifejezetten szeretem szájbaelvezes után lesmarolni a csajt, már ha szép
13/15 anonim válasza:
Én ezen nem szoktam problémázni, ha már egyszer leszopott, akkor megérdemli.
14/15 anonim válasza:
Ez tényleg gyagyás... És te honnan származol? Hol lehet ilyen angyalokkal találkozni😇??? Tényleg nagyon kiábrándító tud lenni az ilyen, semmi gusztustalan nincs ebben, sőt azzal sem lennegondha átköpnéd. Fuuuuhh, én imádnálak, én ugyan így gondolkozom mint te, ritka egy gyöngyszem vagy ebben a nyomorult világban. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy vanmég élet a Földön😍. Fogalma sincs a barátodnak mi mindenből marad ki🤦🏼♂️.
15/15 anonim válasza:
Írj egy igazi férfinak nekem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!