Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/9 anonim válasza:
Én speciel a legjobban azt élvezem, ha a párom a popsimra, vagy a mellemre élvez. Persze mindenki más és más, én ezt szeretem a legjobban.
2/9 anonim válasza:
Ebből a kérdésből is legalább 200 van az oldalon
Keress vissza
3/9 anonim válasza:
Számba vagy punciba :) Persze oda csak óvszerrel, mert még nem akarok gyereket.
22L
4/9 anonim válasza:
Csillárra!!! (Idiota kérdés!!! Kevesebb szexfilmet nézz!)
5/9 anonim válasza:
Legjobb ha belém, gumi nélkül. Persze mivel nem szedek semmit ezzel csak nagyon ritkán játszunk (max közvetlen mensi előtt, akkor is csak azért mert nem lenne már világkatasztrófa ha terhes maradnék)
Amúgy meg mell, popsi.
8/9 anonim válasza:
Nem èrdekel. Ez csak egy kellemetlen velejàròja a szexnek. Zsepibe vagy òvszerbe. Akkor nem kell takarìtgatni utàna.
9/9 anonim válasza:
csak azt tudom mondani amit a brazil táncosnők
SZAMBA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!