Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elélvezés ejakuláció lehetséges pénisz elvesztése után?
talán el lehet lőni a patront de ez már nem olyan ...
Ha van kimeneti nyílás, akkor el tud élvezni.
Máshol is fel lehet izgatni egy férfit ahhoz, hogy elélvezzen.
Álmodban is el tudsz élvezni és reggel veszed észre, hogy van valami a gatyában.
Csak ha nincs kimeneti nyílás, akkor nem tudom mi történhet.
Nekem 2019-ben kellett amputálni a péniszemet (25 éves koromban).
Kaptam a fitymám alatt egy súlyos fertőzést, és több hónapig nem mentem orvoshoz. Végül "nekrózishoz" vezetett.
Sajnos amputálni kellett a teljes külső péniszemet.
A heréim éppek, a péniszem helyén egy lyuk van, amin a vizeletet, és 1-4 havonta ejakulálok.
Sajnos a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a heréim éppek (szinte mindig tele vannak) , a testemben pedig áll a csonkom.
Van, hogy 1-4 hónapig nem tudok ejakulálni. Emiatt sokszor szexuális gondolataim vannak.
És hiába próbálok maszturbállni, egy-egy csajra 10-ből 9 esetben nem tudok elmenni.
Amikor végre mondjuk sikerül, hatalmas adag ondó szokott a péniszem helyén lévő lyukból távozni,ilyenkor végre sikerül megkönnyebülni.
Igazából már kezdem megszokni, hogy érzem hogy a testemben merevedésem van egész nap......de eleinte nagyon nehéz volt megszokni.
Dani
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!