Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Elélvezés ejakuláció lehetsége...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elélvezés ejakuláció lehetséges pénisz elvesztése után?

Figyelt kérdés
Egy férfi ha elvesziti a péniszét rosszul sikerült körülmetélésnél (súlyos elfertöződés) vagy balesetben, de heréi továbbiakban is jól működnek, utána eltud-e élvezni a hiányzó pénisz izgatása nélkül? És ha nem akkor mi történik? (enyém rendben van)

2018. okt. 20. 23:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Sose gondolkoztam ezen, de nem is nagyon akarok. Szerintem nemigen lehetséges, de google a barátod.
2018. okt. 20. 23:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem hiszem....bár ki tudja
2018. okt. 20. 23:53
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

talán el lehet lőni a patront de ez már nem olyan ...

2018. okt. 21. 00:14
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van kimeneti nyílás, akkor el tud élvezni.

Máshol is fel lehet izgatni egy férfit ahhoz, hogy elélvezzen.

Álmodban is el tudsz élvezni és reggel veszed észre, hogy van valami a gatyában.

Csak ha nincs kimeneti nyílás, akkor nem tudom mi történhet.

2018. okt. 21. 00:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, ha a vizelet távozni tud, akkor ha csak nem szakadt meg a pénisz belső kapcsolata a herékkel akkor ejakulálni is tud. De egyrészt az élvezéshez nem szükséges az ejakuláció szerintem (van akinek van pénisze, de tud elélvezni anélkül is állítólag), illetve az elélvezéshez nem szükséges feltétlenül a pénisz ingerlése. Pl. ahogy írták, álmunkban is lehetséges...
2018. okt. 21. 00:34
 6/7 Infectionpenis ***** válasza:

Nekem 2019-ben kellett amputálni a péniszemet (25 éves koromban).

Kaptam a fitymám alatt egy súlyos fertőzést, és több hónapig nem mentem orvoshoz. Végül "nekrózishoz" vezetett.

Sajnos amputálni kellett a teljes külső péniszemet.

A heréim éppek, a péniszem helyén egy lyuk van, amin a vizeletet, és 1-4 havonta ejakulálok.

Sajnos a legnagyobb problémát az jelenti, hogy a heréim éppek (szinte mindig tele vannak) , a testemben pedig áll a csonkom.

Van, hogy 1-4 hónapig nem tudok ejakulálni. Emiatt sokszor szexuális gondolataim vannak.

És hiába próbálok maszturbállni, egy-egy csajra 10-ből 9 esetben nem tudok elmenni.

Amikor végre mondjuk sikerül, hatalmas adag ondó szokott a péniszem helyén lévő lyukból távozni,ilyenkor végre sikerül megkönnyebülni.

Igazából már kezdem megszokni, hogy érzem hogy a testemben merevedésem van egész nap......de eleinte nagyon nehéz volt megszokni.

Dani

30/F

júl. 12. 01:58
 7/7 everlight ***** válasza:
Gondolom létezik olyan cső amelyet ha a pénisz helyén lévő lyukba helyeznek ,és ha közben ingerlik a prosztatát.
júl. 14. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!