Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kamu az, hogy "Nem a méret a lényeg"? (legalábbis nekem)
Eddig teljesen a fönti véleményen voltam, átlagos méretű partnereim voltak. (nem mértem őket centivel, de kb olyan 14-16cm közöttiek voltak). Nem voltak egyáltalán bénák ők sem, élveztem velük a szexet, mindig volt orgazmusom, (behatolástól, vagy oráltól), nem éreztem őket "kevésnek" vagy "kicsinek"...
Jelenlegi párommal amikor először lefeküdtünk, eléggé meglepődtem, mert neki átlag feletti hosszúságú és vastagságú van... (saccra 22-23cm és nagyon vastag) Először kicsit féltem is, hogy fájni fog, de amikor elkezdtük...Istenem! Valami mennyei volt! Teljesen kitöltött, csodás érzés volt! 3-4 perc után hatalmas orgazmusom lett...
Abba gondoltam bele, hogy vajon ha őutána(ha lesz persze őutána...:), remélem nem és nem csak a szex miatt!!) "átlagos" pasival nem élvezném már... viszont ismerkedni meg nem akarok úgy, hogy "bocs, neked mekkora van??"
Plusz nyilván nem ez a fő ismerkedési alap, a vonzalom, a SZERELEM, fontosabb számomra is sokkal, csak félek, a "kisördög" ezentúl mindig ott fog motoszkálni bennem... Mintha "elrontottak" volna...:D
31L
"Én nem a kérdező kérdést nem hiszem el, hanem azt a dumát, hogy valaki azért nem jön össze a pasival mert nagy a farka. Egy éjszakásánál lehet, de ha szereti nem fog ezért lelépni, ezzel a bébiméretűek nyugtatják magukat."
Ha egy férfinak az én hüvelyem méretéhez képest túl nagy a farka (főleg vastagságra, ami nem odafigyelés és önkontroll kérdése, mint a hossz esetében)akkor - egy bizonyos mérettartományban "csak" fájdalmat okoz vele, afelett meg kizárt, hogy szexeljünk.
A te logikád szerint tényleg erre kéne vágynom egy párkapcsolatban???
Ha szeretek egy férfit, és megvan a lelki összhang, akkor elhanyagolható tényező, hogy szenvedés a szex, vagy nem is lehetséges?
"Ha valóban nő lenne, leírná egyszer.
Nem pedig minden kérdéshez..."
Szóval ha valaki több, hasonló jellegű kérdésre is válaszol egy fórumon, abból az következik, hogy kamu, és még a nemével kapcsolatban is hazudik.
Azért remélem, a fatengelyes női logikáról szóló vicceken te is nagyokat nevetsz. xDD
Én meg mindjárt kimegyek a mosdóba, és megnézem, hogy vajon még holnap is csipkés francia bugyit vegyek-e fel, vagy már boxer alsókat kéne beszereznem. xD
Hát ez már nagyon beteges.
Ez mire jó?
# 36
Te így ismeretlenül nyilván biztos meg tudod ítélni, hogy voltam-e már igazán szerelmes. xD
Én mondjuk nem akarom kétségbe vonni, hogy Te egy életet le tudnál élni olyan nő mellett hűségben, aki nem képes a befogadni a péniszedet.
Biztos őszintén írtad, hogy ez számodra nem lenne akadály, ha szerelmes vagy.
"35 # Most kis farkú pasid van?"
Mi számít neked kis faroknak?
38 # nem egy életről beszéltünk, de biztos nem ezért hagynám el
39# nem érdekel csak sok mindent megmagyaráz
Jesszusom mi lett itt.... Így kamu meg úgy kamu... Kamu az aki a kicsit szereti (bírja, mert ilyenek az adottságai) kamu vagyok én is, mert rájöttem, hogy jobban élvezem naggyal... Vicc.
A kedvenc kommentem, hogy én biztos nem lehetek nő, mert NEKI kényelmetlen a nagy méret...
Egy szóval nem írtam, hogy másoknak nem lehet más igénye, annyit írtam, hogy engem ez megváltoztatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!