Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kamu az, hogy "Nem a méret a lényeg"? (legalábbis nekem)
Eddig teljesen a fönti véleményen voltam, átlagos méretű partnereim voltak. (nem mértem őket centivel, de kb olyan 14-16cm közöttiek voltak). Nem voltak egyáltalán bénák ők sem, élveztem velük a szexet, mindig volt orgazmusom, (behatolástól, vagy oráltól), nem éreztem őket "kevésnek" vagy "kicsinek"...
Jelenlegi párommal amikor először lefeküdtünk, eléggé meglepődtem, mert neki átlag feletti hosszúságú és vastagságú van... (saccra 22-23cm és nagyon vastag) Először kicsit féltem is, hogy fájni fog, de amikor elkezdtük...Istenem! Valami mennyei volt! Teljesen kitöltött, csodás érzés volt! 3-4 perc után hatalmas orgazmusom lett...
Abba gondoltam bele, hogy vajon ha őutána(ha lesz persze őutána...:), remélem nem és nem csak a szex miatt!!) "átlagos" pasival nem élvezném már... viszont ismerkedni meg nem akarok úgy, hogy "bocs, neked mekkora van??"
Plusz nyilván nem ez a fő ismerkedési alap, a vonzalom, a SZERELEM, fontosabb számomra is sokkal, csak félek, a "kisördög" ezentúl mindig ott fog motoszkálni bennem... Mintha "elrontottak" volna...:D
31L
Jóhogy kamu.
A 13 válaszolónál a pont.
A 77% meg egy sértődött kisfarkú, egyértelműen lejön a stílusából.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Itt van, a kamu 77% itt is műsorol, minden kérdéshez leírja, hogy mennyire rossz is a nagy farok.
Ha valóban nő lenne, leírná egyszer.
Nem pedig minden kérdéshez...
Akkor a 81% -os sem nő szerintetek?
Hú de debilek vagytok.
Miért ne írnám le a tapasztalatomat minden ilyen témájú kérdéshez?
Bocsánat, nem tudtam hogy tilos véleményt és tapasztalatot írni nőknek ezen,az oldalon.
Semmi jogom nincs nem elhinni, hogy egy nő igenis nem akar dugni nagy fsszal, ahogy azt is elhiszem, ha valaki visszautasít kispcsű férfit. Másrészt a dolgok ennél bonyolultabbak. Igen, lehet esélyt adni egy nagyfarkú pasinak, mert annyira vonzó, ès belehabarodott a csaj, de mi van, ha fél év után kampó a kapcsolatnak, mert nem működik a szex? Mi van, ha ezt inkább vki tudatosan próbálja elkerülni? A mai felnőtt kapcsolatok nagy része amúgy is vonzalommal és dugással indul, és abból fejlődik ki valami mélyebb dolog, szerelem, megbecsülés, együttérzés, fordítva ma már legfeljebb a tiniknél működik, hogy fülig szerelmesek lesznek, aztán lefekszenek. Most az egy dolog,
hogy ez kinek tetszik, kinek nem, de a 21. században általában ez a férfi-nő kapcsolatok fejlődéstörténete.
Amit te csinálsz az nem vélemény, hanem már propaganda.
Szánalmas vagy.
Írjak ki kérdést?
Leírod oda is?
A 81%-ot nem látom minden méret kérdés alatt műsorolni.
Leírta, kész.
Te meg agyhalottazol, rontasz neki az embernek stb.
Szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!