Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg kamu az, hogy "Nem a méret a lényeg"? (legalábbis nekem)
Eddig teljesen a fönti véleményen voltam, átlagos méretű partnereim voltak. (nem mértem őket centivel, de kb olyan 14-16cm közöttiek voltak). Nem voltak egyáltalán bénák ők sem, élveztem velük a szexet, mindig volt orgazmusom, (behatolástól, vagy oráltól), nem éreztem őket "kevésnek" vagy "kicsinek"...
Jelenlegi párommal amikor először lefeküdtünk, eléggé meglepődtem, mert neki átlag feletti hosszúságú és vastagságú van... (saccra 22-23cm és nagyon vastag) Először kicsit féltem is, hogy fájni fog, de amikor elkezdtük...Istenem! Valami mennyei volt! Teljesen kitöltött, csodás érzés volt! 3-4 perc után hatalmas orgazmusom lett...
Abba gondoltam bele, hogy vajon ha őutána(ha lesz persze őutána...:), remélem nem és nem csak a szex miatt!!) "átlagos" pasival nem élvezném már... viszont ismerkedni meg nem akarok úgy, hogy "bocs, neked mekkora van??"
Plusz nyilván nem ez a fő ismerkedési alap, a vonzalom, a SZERELEM, fontosabb számomra is sokkal, csak félek, a "kisördög" ezentúl mindig ott fog motoszkálni bennem... Mintha "elrontottak" volna...:D
31L
hát ja:D
szó szerint elrontott:) képletesen és ténylegesen is:D
de nincs ezzel baj, nyilván jó a nagy farok.. a közepes is jó de még a kicsi se rossz..
igazából mindet tudni kell használni
nekem is hatalmas méretem van.
Legtöbbször átok, de van egy két hozzád hasonló csajszi, aki igenis bírja.
Hát ja ....
Nekem is nagy van, az előző párom azért szakított velem mert sok voltam neki, pedig amúgy jól kijöttünk.
A mostaninak is sok volt az elején de megszokta és megszerette. Mostmár nem cserélne le semmi pénzért, azt mondta.
A kérdés kamu.
Átlag nő simán tudja ezt.
Vannak olyan nők akik bírják a nagy méreteket is, de a többség nem.
Én sem bírom, egyszer voltam nagyobb mérettel 19 cm volt de annyira fájt hogy azt hittem meghalok.
nezöpont kérdése illetve tipus függő
amit Te leírtál nekem nagy
2,3cm átmérőjű kis vibri nem fért be!
hosszra talán olyan 7,5~8cm lehetet...
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!