Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért alakult ki társadalmilag ekkora kettős mérce?
22F vagyok, egyik nap munka közben az egyik megrendelőről (nagyjából 40F) kiderült, hogy meleg. Oké, ezzel semmi baj nincs, az ő dolga. De egyszerre csak azon kaptam magam, hogy flörtöl velem, pedig egyértelműen jeleztem neki, hogy a nőkre bukom. Ő undorító szexuális utalással válaszolt minden munkával kapcsolatos kérdésemre ezután is, majd még simogatni is kezdett, itt telt be a pohár.
Ha felháborodok ezek után én leszek a hibás, és rasszista homofób vagyok stb. Bezzeg ha én viselkedtem volna így egy nővel, akkor szintén férfi létemre undorító perverz szexuális zaklató vagyok... Ilyen helyzetekben miért mindig a férfi a hibás?
Az a probléma hogy az emberek nagy többsége liberális ami önmagában még nem gond azonban szélsőségesen liberális ezeknek a nagy része és itt futunk bele a problémába.
Vannak oszthatatlan dolgok az életben mint például hogy az emberi társadalomban a nő szüli a gyereket amit a férfi neki nemzett.
Ha két férfi kölcsönösen vonzalmat érez egymás iránt azzal semmi gond amíg ezt meghagyják maguknak és annak a kis közösségnek mert hogy igen ők a kisebbség...akikre ez tartozik.
A gond azzal van hogy a szélsőséges liberalista társadalom elkezd olyan dolgokat megkérdőjelezni amihez 1.inkompetens a témában tehát nincs előzetes információja a dolgok hatteréről és 2.Inkompetens hogy összefüggéseiben is lásson dolgokat ami már csak az első pont miatt is feltételezhető.
Ezeket az embereket azon saját önzőségük vezeti ami abból fakad hogy másokon segíteni jó és helyén való amivel önmagában megint nincs gond viszont a fentebbi pontok miatt érthető hogy nem ismerhetik vagy láthatják a határokat.
Ehhez hozzá jön a média értelmetlen butítása meg vetítése ahol az emberek szintén saját önzőségük miatt... mert ugye fontos a nézettség és ezért építeni kell az emberi gyengeségre...túl tolják a dolgokat ami indokolatlanul nagy feszültségekhez/konfliktusokhoz vezet.
Ezeken felbuzdulva megint csak teljesen felesleges és értelmetlen mozgalmak jönnek létre amikben annyi kisebbségi ember gyűlik össze hogy a birka szellem megöli a maradék a még talán félig értelmes egykori célt kitűzéseket és egyszerű nyálverésé fajul.
Nézd meg a pride ot...sokszor meztelenül tüntetve vonulnak végig a városon melynek népességéből alig talán 5% ot tesznek ki.Példát mutatva ezzel a feltörekvő generáció kiskorú fiataljainak hogy a konfliktus rendezés formája az fsz mutogatás.
Ja, válaszolva a kérdésedre röviden.Mivel ezt tolja a média meg a liberális újságok hogy ez mennyire jó dolog és hogy fogadd el magad és vállald azt hogy egyébként egy szélsőséges kisebbség tagja vagy és ez is létrehoz egy ügyet ami mellett kiállva a sok ostoba ember elhiszi hogy ezzel segít másokon pedig csak a civilizált társadalmat rombolja a média hatására....szóval annyi a lényeg hogy a média állítja azt a kettős mércét ami miatt téged negatív megítélés fog érni a társadalomban ahogyan szinte egyik európai rendőrség sem képes kordában tartani a szélsőséges migráns csoportokat akiket a liberálisok még azután is védenek persze jó messziről az interneten a média felbujtásának és segítségének köszönhetően hogy az romba döntötte az országukat.
Téged azért ítélnek el mert a mindenkori emberi társadalomban kevés az olyan ember aki a saját érzelmei helyett igyekszik valóságos alappal rendelkező információkat összegyűjteni és oldalak helyett célokat választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!