Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez a kettős mérce az egyéjszakás kalandokkal kapcsolatban ebben a kategóriában?
Ha egy "járnátok egy olyan fiúval, aki sok ribit megdugott" kérdést olvasunk, mindenki gyalázza az adott férfit, "bájgúnár", "hímk_rva", "nem kéne az tuti" stb.
Mindenki 100% körülire felértékelve.
Ha meg egy "járnátok olyan lánnyal, akit sokan megdugtak" típusú kérdést olvasunk, és jönnek a nemleges válaszok, mindenki kapja a 0%-ot, meg a "begyepesedett", "örökszűz", "nyomorék", "prűd" jelzőket. Utóbbiak természetesen ismét kapják a 100% körüli értékelést.
Hát, itt még annyira nem is vettem észre, de a felnőtt párkapcsolatokba, ahova ezt linkelted, állítólag van pár túlbuzgó femináci, fejenként 5-6 regisztrációval.
Az a kategória egy pöcegödör lett sajnos.
Volt szűz pasim is és olyan is, aki heti szinten váltogatta a partnereit.
(Volt neki vagy 30)
Szerelmes vagyok; az nem érdekel előttem ki(kk)el volt. Velem van? Igen. Szeret? Igen. Csak engem? Igen. Akkor hol itt a probléma?
ez ugyanolyan, mint amikor kérdezik, hogy járnátok e kövér lánnyal. Aki azt írja, hogy persze, minden lány szép és te is gyönyörű vagy, azok kapják a 100%-t.
Én nem tudnék kövérrel, ezért 0%-t kapok.
Tudni kell, hogy mit akarnak hallani a kérdezők
# 2
Ez hülyeség, ennyi erővel mindenki elkerülne mindenkit.
A nők általában nem jönnének össze szűzzel, a férfiak meg olyannal, akit megdugott 50 afgán meg kenyai migráns.
Mindenki ítélkezik ebből a szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!