Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti miért nem vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti miért nem vagytok benne egyéjszakás kalandba? Ti nem élvezitek?

Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 21:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
79%
Van aki bennevan..
2018. márc. 4. 21:14
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Én szeretem ha van érzelmi kötődés is, és amugy sem tudok jól ismerkedni fiúkkal. No meg szüzességemet nem egyéjszakásban akartam elveszteni, és azóta is együtt vagyok a párommal.
2018. márc. 4. 21:17
 3/20 anonim ***** válasza:
94%

Mert "kockázatos"

Nektek majdnem mindegy, hiszen minden puni egyforma, nagy kárt nem tud csinálni.

Ellenben egy nőnek nem mindegy, hogy mennyire figyel rá a másik, mennyi előjáték van, hogyan csinálja a másik, gyengéden vagy éppen a méhsznájadat döfködi...

Ráadásul a pasik többsége ürítő tartályként tekint az ilyen nőkre, az meg kinek kell?

2018. márc. 4. 21:22
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
én nem vagyok elég szép,hogy bárki is akarjon :c
2018. márc. 4. 21:23
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
mert nincs kedvem olyanokat tanitani kurni, akiket aztan amugyis kirugnek mert nem latok bennuk semmitse
2018. márc. 4. 21:24
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé válogatós vagyok és már második éve voltam úgy egyedül, hogy nem feküdtem le senkivel sem. Sokan udvaroltak, de nem igazán tetszett egyik sem. Egy pörgős nap után tele voltam energiával és úgy gondoltam rám férne egy együttlét, és lementem egy szórakozóhelyre. Rögtön megszólított egy kedves és nagyon helyes srác, ráadásul villamosmérnök, szóval minden adott volt. Átbeszélgettük az estét, gondoltam hazaviszem, szupi. Amikor megcsókolt és folytatni akartam, közölte, hogy várni szeretne, mert ő inkább barátnőjének akar. Nos ez az eset megismétlődött még 2x . Ezután letettem a pasik egyéjszakás kalandra felszedéséről.
2018. márc. 4. 21:24
 7/20 anonim ***** válasza:
70%
Mert a nö nem.élvezi a töcskölést. A nönek az orgszmushoz lelki kapocs is kell, mig egy ffinak nem.
2018. márc. 4. 21:32
 8/20 anonim válasza:
62%

mert nincs kedvem olyanokat tanitani kurni, akiket aztan amugyis kirugnek mert nem latok bennuk semmitse

najo és ennyi

2018. márc. 4. 22:05
 9/20 anonim ***** válasza:
94%
Ahogy előttem is írták néhányan: vannak nők akiknek mély érzelmi kapocs nélkül nem megy. Várni kell rájuk, megismerni őket és cserébe egy őszinte, mély kapcsolat a fődíj.
2018. márc. 4. 22:09
 10/20 anonim válasza:
60%

7es kommentelő...

Egy nő nem élvezi a szexet?

Érzelmi kapocs kell az orgazmushoz??

Voltál te már nővel, hogy ilyen hülyeségeket beszélsz? :D

21/L

2018. márc. 4. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!