Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti miért nem vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti miért nem vagytok benne egyéjszakás kalandba? Ti nem élvezitek?

Figyelt kérdés
2018. márc. 4. 21:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim szerint nincs akkora figyelem irányomba egy egyéjszakásnál, mint egy kapcsolatban. Szerelmesen amúgy is sokkal jobb a szex.
2018. márc. 4. 23:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Én benne voltam egészen sokáig.

Mindig olyat választottam, aki ránézésre úgytűnt, hogy a lelket is kikúrja belőlem, ám sosem történt meg. Így meg nem látom értelmét egy-egy lájtos kufircnak.

2018. márc. 5. 03:37
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert normálisabb esetben kell érzelem , érzelmi kötődés a partnerek között. Egyrészt sokkal jobb, nagyobb elengedés van, biztosabb orgazmus a nőnek. Míg egy vad idegennel elég nehéz, nem ismered a testét, nem ismered a lelkét és nincsen érzelmi kötődés. Férfiak szerint is sokkal jobb szerelemmel szexelni mint csak reszelni valakit, normális esetben. :) Nők főleg!
2018. márc. 5. 06:21
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
#12-es a nők sokszor beleesnek ebbe a csapdába. Elmondom neked, hogy akin nem látszik, hogy nagyon tudd az tudd csak igazán...
2018. márc. 5. 10:22
 15/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ti miről beszéltek én nekem volt egy pár jo punis éjszakám
2018. márc. 6. 16:53
 16/20 anonim válasza:

en eddig benne voltam, tobbszor is, szerettem

mostanra eleg lett

minden sraccal ugy fejeztuk be, hogy a lakasomban valamit fikazott.. valamely targyat vagy annak hianyat..

szoval nem kell a sertegetes, ahelyett hogy megkoszonte volna vagy azt mondja jo volt veled azt kaptam mindig hogy te nem kene venned egy jobb agyat? wc papirt? szonyeget? stb.

kb. mintha minden ferfi egy andy vajna palotajaban elne

2018. márc. 6. 16:59
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

mert érzelmi alapon működik, és fontos a kötődés ahhoz, hogy lefeküdjek valakivel

25N

2018. márc. 6. 18:08
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
# 17/17 Az élő peldája annak hogy lehet 1 pasinak kiadni magunkat hogy kihasználjon.Szinte a kezébe adja az eszközt hozzá.Aki kicsit tapasztalt az tudja hogy lehet védekezni ellene. De ők is általában 9-et hárítanak a 10.-et benyalják.Csak logikus gondolkozás kellene. Mióta kell Orgazmushoz érzelmi kötődés. Ez vicc kategória. Olyan ír ilyet aki érzelwm nélkűl soha sem szexelt és olyanról ír amiről foggalma sincs.
2018. márc. 6. 18:50
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
miért lennék az élő példája, könyörgöm? :D mert ide kiírom a véleményem arc és név nélkül? gondolkozz már kicsit mielőtt ilyeneket beszólsz
2018. márc. 6. 20:38
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én pl. egy időben kifejezetten élveztem az egyalkalmas szexet. Volt,hogy napi szinten mentem bele. Pl. Tinderrol jelentkezokkel:) ha megtetszettek,nem fogtam vissza magam. Olyan is volt,hogy én kezdemenyeztem. Nem mondom,hogy full jó volt mindegyik. De élveztem, és volt jó pár eszméletlenul fantasztikus. A jelenlegi párom is egyejszakasnak indult:) Csak itt maradt :D

21L

2018. márc. 16. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!