Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti miért nem vagytok benne egyéjszakás kalandba? Ti nem élvezitek?
Én benne voltam egészen sokáig.
Mindig olyat választottam, aki ránézésre úgytűnt, hogy a lelket is kikúrja belőlem, ám sosem történt meg. Így meg nem látom értelmét egy-egy lájtos kufircnak.
en eddig benne voltam, tobbszor is, szerettem
mostanra eleg lett
minden sraccal ugy fejeztuk be, hogy a lakasomban valamit fikazott.. valamely targyat vagy annak hianyat..
szoval nem kell a sertegetes, ahelyett hogy megkoszonte volna vagy azt mondja jo volt veled azt kaptam mindig hogy te nem kene venned egy jobb agyat? wc papirt? szonyeget? stb.
kb. mintha minden ferfi egy andy vajna palotajaban elne
mert érzelmi alapon működik, és fontos a kötődés ahhoz, hogy lefeküdjek valakivel
25N
Én pl. egy időben kifejezetten élveztem az egyalkalmas szexet. Volt,hogy napi szinten mentem bele. Pl. Tinderrol jelentkezokkel:) ha megtetszettek,nem fogtam vissza magam. Olyan is volt,hogy én kezdemenyeztem. Nem mondom,hogy full jó volt mindegyik. De élveztem, és volt jó pár eszméletlenul fantasztikus. A jelenlegi párom is egyejszakasnak indult:) Csak itt maradt :D
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!