Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kettős mérce vagy hogy is van ez?
Hát figyelj ha elég figyelmes vagy látod,hogy azért van olyan srác aki ugyanúgy "kényes" arra,hogy milyen a barátnője nemi szerve,és van olyan nő,aki nem foglalkozik ezzel.
Ez mindig az adott válaszolók személyiségétől és a trollok számától függ,nem kell szentírásnak venni.
A Fordyce-pöttyökről pedig azért ilyen az átlag megítélés,mert a gyerekek nem kapnak megfelel felvilágosítást.Aki egy olyan mesevilágban nő fel,ahol minden tökéletes(újságok,filmek stb)az undorítónak fogja találni a csupasz valóságot.
a papula az a dolog, amiért egészen addig nem aggódtam amíg el nem kezdtem gyiket olvasgatni... mondjuk ha rákeresel amit kiad képeket az másik univerzum az én mikroszkopikusaimhoz képest, de ami a lényeg, hogy azért nem aggódtam, mert még régen középiskolás koromban ezeket részletesen kitárgyaltuk az osztálytársakkal és mindenki tisztába volt vele mi ez, mert mindenkinek volt ilyenje 34 fiúból :D
engem sokkal inkább a görbület megítélése zavar, okoz gondot :(
Te csak a szótárban találkoztál az orgazmussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!