Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kettős mérce vagy hogy is van ez?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kettős mérce vagy hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Amikor egy lány/nő megkérdezi, hogy salátás vagy baba, akkor mindig az írják, hogy tök mind1 ha odakerül a sor ( amúgy én is ezt gondolom ). Bezzeg a farkakkal már egyáltalán nincs így. Azokkal már rögtön elöjön, hogy csak a rózsaszín enyhén felfele a görbülő az ász, ha nagyon felfele görbül vagy más irányba vagy sötét az egész a makk meg lilás már rögtön ajjaj az nem szexi, meg csúnya... az olyan dolgokról mint papula ( kis fehér göbök ) már nem is beszélve , akkor rögtön selejtes áru...

#pénisz #kettős.mérce
2016. júl. 26. 00:10
 1/9 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
A külső női nemiszerv formája nem befolyásolja sem a női sem a férfi orgazmust. A pénisz mérete/formája viszont befolyásolja a női orgazmust. Ezért :)
2016. júl. 26. 00:14
 2/9 RRR ***** válasza:
szerintem ,ha igazán szexelni akarnak,kívánják egymást,akkor irtóra nem foglalkoznak,hogy kinek milyen a nemi szerve,hanem ,hogy kéjt,orgazmust okozzanak a másiknak,,minél többször
2016. júl. 26. 00:18
 3/9 A kérdező kommentje:
a méretet direkt nem említettem, mert azt elfogadom, hogy számít, de ez a kinézet kérdés sztem nagyon nem fair a nők javára... őket sokkal jobban érdekeli a farok kinézete mint a férfiakat a punci kinézete... nem korrekt... :(
2016. júl. 26. 00:46
 4/9 A kérdező kommentje:
még csak ide sem tolják az orrukat válaszolni, mert kínos(?) bevallani h ez mennyire így van..
2016. júl. 26. 00:47
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát figyelj ha elég figyelmes vagy látod,hogy azért van olyan srác aki ugyanúgy "kényes" arra,hogy milyen a barátnője nemi szerve,és van olyan nő,aki nem foglalkozik ezzel.

Ez mindig az adott válaszolók személyiségétől és a trollok számától függ,nem kell szentírásnak venni.

A Fordyce-pöttyökről pedig azért ilyen az átlag megítélés,mert a gyerekek nem kapnak megfelel felvilágosítást.Aki egy olyan mesevilágban nő fel,ahol minden tökéletes(újságok,filmek stb)az undorítónak fogja találni a csupasz valóságot.

2016. júl. 26. 00:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem a szín tökmindegy, de őszinte leszek, ha papulát látnék az első gondolatom az lenne hogy vmi nemi betegség tünete, valljuk be ha a csajon találnád te is megijednél mi az.
2016. júl. 26. 01:07
 7/9 A kérdező kommentje:

a papula az a dolog, amiért egészen addig nem aggódtam amíg el nem kezdtem gyiket olvasgatni... mondjuk ha rákeresel amit kiad képeket az másik univerzum az én mikroszkopikusaimhoz képest, de ami a lényeg, hogy azért nem aggódtam, mert még régen középiskolás koromban ezeket részletesen kitárgyaltuk az osztálytársakkal és mindenki tisztába volt vele mi ez, mert mindenkinek volt ilyenje 34 fiúból :D

engem sokkal inkább a görbület megítélése zavar, okoz gondot :(

2016. júl. 26. 02:16
 8/9 anonim ***** válasza:

Te csak a szótárban találkoztál az orgazmussal.

2016. júl. 26. 04:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, igazad van sok lányt érdekel h hogy néz ki, és ez tényleg nem fair..de nem mindenkit..pl engem nem érdekel lehet akár körülmetélve vagy barnás..nem igazán érdekel amíg örömet tudunk szerezni egymásnak..pl az én barátom ázsiai tehát más színű kicsit barnás lilás és nem európai méret valljuk be de ez sem érdekel mert szeretem 18/L
2016. júl. 26. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!