Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik nem csak kapcsolaton belül nyitottak a szexre, mennyire meritek ezt felvállalni a környezetetek előtt?
Úgy látom, hogy míg azokat a férfiakat, akik minél több nőt megfektetnek, elismeri a társadalom, míg ha egy nő akár csak egyszer is lefekszik egy férfival alkalmi vagy esetleg szexkapcsolat keretében, az elítélik az emberek. Én férfiként ezt nem tartom jónak, szerintem a nőket se kéne emiatt elítélni.
Ti mennyire meritek ezt felvállalni? Volt már, hogy szívesen belementetek volna egy ilyen dologba, de végül nem mertétek megtenni, mert féltetek, hogy mit gondolnának mások?
Én a magánéletemet nem kötöm a mások orrára. a környezet alatt mit értesz? munkatárs, ismerős, rokon, család?
Nem úgy megyek be hétfőn a céghez, hogy hú de jót swingereztem, megdugtak vagy 10-en. Vagy mesélem a keresztanyámnak, amikor kérdezi, hogy van-e valakim, hogy jah a Peti és a Józsi, heti párszor összejárunk dugni. Van egy jó barátnőm neki elmondok dolgokat, de ennyi. Ez rám tartozik csak.
Az, hogy mit gondolnak mások legkevésbé sem érdekel, de nem tartozik rájuk. Nem csak a szexuális életem, pl. munkatársakra abszolúte semmi, az sem, hogy háziállatom van-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!