Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
BDSMben, fétisben, hasonló devianciában érintett emberek-párok: A ti környezetetek tud erről? Ha igen, hogy viszonyul hozzá?
Senkinem semmi köze ehhez. :)
Akinek szeretném, elmondom. :)
A környezetbe beletartozónak értettem a legbizalmasabb barátokat :)
Nyilván nem beszélgetek a szexuális életemről a szomszéd mari nénivel, de pl. barátnőkkel stb előfordul az ilyen.-
Jogos az észrevételed, rosszul fogalmaztam meg :)
:D na, most már :)
Akkor azok a bizalmasok, akik többnyire tudnak az ilyen dolgokról tudják vagy előttük is tabu? Ill. ha tudják, hogy reagáltak rá amikor megtudták - azóta másként kezelnek?
1. válaszoló voltam. Nem néznek rám más szemmel azóta.
Kár, hogy olyannak nem tudom elmondani, akivel ki is próbálhatnám, pedig egyszerű aranyos játékról lenne szó.
Férfi
egyik barátnőm és a húgom tud róla csak :D
normálisan viszonyulnak hozzá, nekik nem jön be a téma, de nem ítélik el. meg szoktuk osztani a tapasztalatokat, és mindig jókat derülünk rajta, hogy milyen mások az elképzeléseink pl az egetrengető szexről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!