Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kukkolás így gáz volt, vagy más is megtenné hasonló helyzetben?
Szóval múlt hétvégén ballagott hugom 8.-ból és a ballagás végén egyik oszt.társnőjével együtt jöttek haza, aki pár házzal mellettünk lakik. Hallottam h beszélgetnek, h elmennek megzuhanyozni és utána ő is megy haza ebédelni. Mivel szüleim kint a tereszon tüsténkedtek az ünnepi ebédhez, gondoltam, kilesem az oszt.társnőjét ahogy zuhanyzik. A ház mögött hátul a kertben van a fürdőszoba szellőző nyílása, felálltam néhány téglára és belestem a szellőzőn. Igen ám, de mindketten bent voltak és egymás után zuhanyoztak, átöltöztek. Szóval végeredményben a hugomat is meglestem és nagyon izgató volt h mindkettőjüket láttam így együtt. Bármikor eszembe jut, rögtön ki kell vernem. De mégis van egy kis lelkiismeret furdalásom is.
Sztetek ez így gáz volt?
Nem valami helyes,de mindegy...
De az hogy a hugodra is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!