Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kukkolás így gáz volt, vagy más is megtenné hasonló helyzetben?
Szóval múlt hétvégén ballagott hugom 8.-ból és a ballagás végén egyik oszt.társnőjével együtt jöttek haza, aki pár házzal mellettünk lakik. Hallottam h beszélgetnek, h elmennek megzuhanyozni és utána ő is megy haza ebédelni. Mivel szüleim kint a tereszon tüsténkedtek az ünnepi ebédhez, gondoltam, kilesem az oszt.társnőjét ahogy zuhanyzik. A ház mögött hátul a kertben van a fürdőszoba szellőző nyílása, felálltam néhány téglára és belestem a szellőzőn. Igen ám, de mindketten bent voltak és egymás után zuhanyoztak, átöltöztek. Szóval végeredményben a hugomat is meglestem és nagyon izgató volt h mindkettőjüket láttam így együtt. Bármikor eszembe jut, rögtön ki kell vernem. De mégis van egy kis lelkiismeret furdalásom is.
Sztetek ez így gáz volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!