Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Etnikumokhoz tartozó lányok! Mennyire helyezitek a férfi nemet magatok elé?
Magyar vagy, vagy valami arab orszàgban élsz?
Mert ha magyar vagy én sem értem
Én ugyan nem tudok pontos választ adni a kèrdèsedre, de mivel ahogy látom más mèg meg sem próbálta, ezért tessèk:
Fehèr srácként volt cigány barátnőm. Egyáltalán nem volt hagyománytartó, viszont a fehérbőrű lányokkal összehasonlítva kicsit hajlamosabb volt alárendelődni. De én ezt inkább annak tudom be, h látszólag ő volt az aki a legőszintébben, legodaadóbban szerelmes volt belém. Emiatt kicsit ragaszkodóbb volt, és jól esett neki, ha kicsit irányítom.
De ez nem etnikum alapján működik, hanem az a lényeg, h ki hogyan nőtt fel. Neki nagy családja volt, 2 tesó is, folyton emberek közt volt. Cigányokra általában jellemző, h jobban ki tudják mutatni az érzelmeiket, és másét is kevésbé értik félre. De az összefüggés a nagy család és a magasabb érzelmi intelligencia közt minden emberi rassznál megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!