Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, Lányok! Van olyan, hogy nem tetszik nektek egy farok? Tegyük fel, hogy a hozzá tartozó férfi bejön.
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, hogy formája, eresség stb.. (a méret itt most kivételesen nem téma) :D2017. nov. 4. 17:45
1/7 anonim válasza:
Persze hogy van alapvetően az ápolatlan nem tetszik de azon kívül lehet görbe akármilyen mert nem nagyon fogom érezni szex közben úgy sem de a lényeg h így ápolt legyen
2/7 anonim válasza:
Nem volt még olyan, ami nem tetszett volna. Pedig nem egyforma farkakhoz volt szerencsém. :)
Ha vágyok valakire, aki amúgy ápolt és kölcsönösen foglalkozik velem, akkor pont nem érdekel, hogy milyen a formája, kinézete, vagy a mérete a pasinak.
3/7 anonim válasza:
Maga a farok látványa engem taszít, pedig nem vagyok leszbi.
Szóval nekem egyik sem tetszik.
Biztos velem van baj, de egy-egy farokszelfis gyakoris hőstől szívesen dobnék egy hátast...
4/7 anonim válasza:
Nekem az a taszito amikor a bor ala ilyen golyok vannak beultetve.. De ugy egyebkent legyen apolt a tobbi nem szamit 26N
5/7 anonim válasza:
Szerintem nagyon undorítóan néznek ki
7/7 anonim válasza:
Én az összes péniszt imádom egytől-egyig!! De nagyon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!