Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lányként 12 pasival feküdtem le. Nagyon gáz?
Figyelt kérdés
2018. nov. 5. 19:39
21/33 anonim válasza:
Már nekem picit sok. :( A visszafogott lányokat szeretem.
22/33 anonim válasza:
nálam ez fixen kizáró ok lenne,ha 22 éves létedre egy kisebb osztály átment volna rajtad...
23/33 anonim válasza:
Egy kicsit gáz, de hát a te életed. Azzal fekszel le akivel akarsz.
24/33 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Senkinek semmi köze hozzá, ez csak a te dolgod. Ha meg kérdezi egy pali, akkor csak mond azt, hogy ehhez semmi köze. Vagy mondjál neki kettőt, az elsőt, meg az utolsót. Attól megnyugszik. :-D
27/33 anonim válasza:
Lesznek férfiak, akiknél gáz. Lesznek, akiket még jobban beindít.
Mondjuk randin ne ezzel indíts, mert akkor hamar egyéjszakás kategóriába kerülsz, mert "biztos van még neki vagy 10 pasi akivel ismerkedik". Kár energiát fektetni egy ilyen lányba. Az egyik lánybarátom is ilyen, mindig 4-5 srácot tart és csodálkozik, hogy senki nem akar vele járni.
Személyesen nem tartom gáznak, ha már leálltál ezzel. 27/F
28/33 anonim válasza:
Nekem sok, mert én 20 évesen vesztettem el és csak kettővel voltam. Elméletben sosem akartam meghaladni az 5-nél több pasit, könnyűvérűnek érezném magam tőle, aki csak kefélget, de normális kapcsolatra képtelen... Inkább a minőségre megyek, mintsem a mennyiségre.
29/33 anonim válasza:
A partnerek száma és a minőség nem áll kapcsolatban egymással.Nem lesz attól gyengébb minőségű a szex,hogy több partnered volt és nem lesz jobb,ha kevesebb.
30/33 anonim válasza:
A szememben picit igen.
Én 20L és 2 fiúval.
De úgy gondolom, hogy ez mindenkinek a saját dolga és nem bűn, ha te szerettél volna élni kicsit és ismerkedni.
Lehet te tetted jól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!