Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves lányként 12 pasival feküdtem le. Nagyon gáz?
itt az a kérdés miért fogalmazódott meg benned a kérdés?! Valószínűleg Te tartod gáznak
Nézd hiába mondja itt valaki hogy gáz vagy nem gáz
a db szám már nem lesz kisebb.. sőt..
(gondolom jelenleg nem a jövendőbeliddel vagy akivel csak a halál választ.majd el)
A Másik az hogy a pinán nincs reset gomb..
Ne reklánozd hogy előbb tanúltál meg dugni, mint Főzni egy finom ebédet/vacsorát..
Én 24 éves vagyok
6 férfival volt nemi aktusom
én ezt tartom gáznak
ugyanis semmi tapasztalatom nincs...
Maga a szám nem gáz önmagában.
Mindenesetre én kifaggatnálak,hogy mi az oka ennek,mert az viszont lehet olyasmi,amit én gáznak tartok.
Például ha nincs semmi önuralmad,vagy nálad a dugás jelenti az elismerést,vagy kegyetlenül naiv vagy.
Szóval mindig is kettős mércének tartottam,hogy mi lefeküdhetünk sok nővel és a társadalom támogatja ezt,míg fordítva ellenzi.Ha például csak simán így alakult,vagy szereted az egyéjszakásokat,a változatosságot,az nálam nem okozna problémát.
38f
22 évesen én is 10 lánnyal voltam már.
F
Erre nincs statisztika,hogy min számít,kevésnek,normálisnak,vagy soknak.
Ezt neked kell mérlegelni!
A te mércéd szerint sok volt? Mert ha igen akkor meg is adtad magadnak a választ.
De ez ne árnyékolja be az életed,önértékelésed!
Élvezd amit csinálsz! De ne büszkélkedj vele. Mert az emberek más más okokból!
De mindig pálcát törnek majd feletted!
Élvezd az életet!
Miért lenne gáz?
Van egy számláló a vaginádon és kötelező mindenkinek a tudtára adnod, hogy hány pasid volt eddig?
Mi nők ugyanúgy élvezhetjük az életet, mint a férfiak. 2018 van még egy kis ideig, senki nem fog máglyára küldeni emiatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!