Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egészséges, gimnazista lányként ez mennyire 'baj'?
Egyáltalán nem kívánom a szexet, a legtöbb férfi nemiszervtől undorodok, a nőitől meg csak azért nem mert nekem is az van ,de szexuális értelemben az se izgat.
Utoljára ráadásul július 20-án masztiztam, akkor is csak azért mert az előtt se csináltam sokáig és egyszerűen már irritál hogy másoknak kapcsolata van ill.nemi élete én pedig masztizni is csak havonta szoktam szinte és csak arra tudok gondolni hogy ha lesz valakim ez miatt fog gallyra menni a kapcsolat :/
Lehet, hogy
-később nőni fog a libidod
-szerelemes leszel és vágyni fogsz a párod érintésére,
-ő is kis libidos lesz és tökéletesen elég lesz neki így is
-stb
Hány éves vagy? Nekem 16-17 éves korom között nagy volt a kíváncsiságom, utána 18 környékén mondhatni undorodtam már a pénisz gondolatától is. Egy év múltán viszont eltűnt az undorom, el is vesztettem az szüzességem.
Lehet, hogy neked is csak átmeneti ez, még nem lehet határozottan kijelenteni, hogy aszex lennél.
Nyugi, semmi bajod. Majd kialakul.
Én is ilyen voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!